Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en lastebil ut av fjerde Gear

Får en lastebil ut av fjerde gir og inn i enten tredje eller femte gir er ingenting som oppgiring eller nedgiring i en bil. Evnen til jevnt skifte gir i en lastebil er avgjørende for sikker drift av kjøretøyet. Får en lastebil ut av enhver gear og inn i en annen krever dyktighet, koordinering og en følelse for lastebil i spørsmålet. Tar en lastebil ut av fjerde gir --- eller noe utstyr for den saks skyld --- virker som en utfordrende oppgave i starten, men når mestret det blir nest natur til de fleste sjåfører. Instruksjoner
Tar en lastebil ut av fjerde gir gire opp
en

Starte og drive bilen i henhold til lastebil, motor og transmisjon produsentens instruksjoner. Fremgang fra første til fjerde gir ved å følge prosedyrene i overføringen produsentens kjøreinstruksjoner, slik at motorturtall ikke faller ut av den optimale driftsområdet. Referere til motoren bruksanvisningen for optimal motor turtallsområdet.
2

Flytt shift-knappen til bakre posisjon og bryte drivverket dreiemoment. Breaking drivverket dreiemoment oppnås ved å slippe trykket på gasspedalen med høyre fot samtidig litt trår inn clutchpedalen med venstre fot og trekke girspaken tilbake til den når den nøytrale posisjon i midten skiftet gate med høyre hånd.

3

Flytt girspaken til femte gir når motorturtall har falt til lave enden av det optimale driftsområdet med litt trykke inn clutchen og trekke girspaken til bakre posisjon for sentrum skiftet gate.
4

Fjern den venstre foten fra clutchen når den når toppen av sin bane og trykke gasspedalen for å bygge turtall i forberedelse til skiftende opp til neste gear.


Tar en lastebil ut av fjerde Gear Til Gir ned
5

Starte og drive bilen i henhold til lastebil, motor og transmisjon produsentens instruksjoner. Skifte girkasse, framdrift fra første til fjerde gir ved å følge prosedyrene i overføringen produsentens veibeskrivelser. Sørg for at motorturtall ikke faller utenfor det optimale turtallsområdet. Optimal turtallsområdet kan finnes i motoren produsentens bruksanvisningen.
6

Flytt shift-knappen i fremre posisjon og bryte drivverket dreiemoment ved å slippe trykket på gasspedalen mens, samtidig, litt deprimerende clutchen pedal.
7

Slipp clutchpedalen og vente på motorturtall å slippe tilstrekkelig for at overføringen skal synkroniseres med veien hastighet. Overføringen vil automatisk falle i tredje gear.
8

Trykk ned gasspedalen tilstrekkelig til å opprettholde den lovlige fartsgrensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144488.html

Previous:
Next:

Trucks