Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1995 Ford Ranger Heater reguleringsventil Installasjon

Varmeapparatet regulatoren i 1995 Ford Ranger gir en strøm av varmt vann til varmeapparatet kjernen når du velger en av de varme temperatur innstillinger for innsiden av førerhuset. Ventilen er plassert i nærheten av ovnen vifte blåser på høyre side av motorrommet, like foran brannmuren. Du kan enkelt identifisere regulatoren av sin sort plast flaske og et par Inntaksslangene og outlet slanger på hver side av enheten. Du trenger
dreneringspannen
Tenger
skrutrekker
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

sett på parkeringsbremsen. Løft panseret og la motoren avkjøles helt.
2

Ta av radiator lokket. Plasser en ren renne pannen eller plast kar under nederste høyre hjørne av radiatoren. Åpne petcock ventil i bunnen av radiatoren mot klokken med en tang. La kjølevæsken renne ut helt. Lukk petcock ventilen med klokken med tang og skyv avtappingspannen ut av veien.
3

Flytt til høyre side i motorrommet. Løsne den lille klemmen som holder varmeren kontrollkabel til kontroll arm på plastflaske bruke skrutrekker. Pass på å ikke miste den skruen som du fjerner enden av kabelen fra kontroll arm. Flytt enden av kabelen ut av veien.
4

Løsne slangeklemmer mot klokken på både innløp og utløp varmeapparat slanger der de kobles til regulatoren, ved hjelp av en skrutrekker.

5

Trekk hver slange av plasten dyser på hver side av enheten for hånd. Pakk en butikk fille rundt slutten av en slange og jobbe den løs fra en dyse med tang, hvis det er nødvendig.
6

Ta den gamle enheten ut og plassere den nye ovnen kontroll ventil på samme sted . Kontrollen arm på flasken skal vende riktig vei for kabel vedlegg. Sving enden av varmekabelen nær flasken for å sikre at ovnen styreventilen er plassert riktig.
7

Fest par av innløp og utløp varmeapparat slanger på hver side av ventilen ved å skyve hver av dem helt inn på riktig dyse. Varmeapparat slanger utvikle en konfigurasjon minne, noe som gjør det enklere å identifisere den opprinnelige plasseringen av hver slange. Stram hver slangeklemme klokken med skrutrekker din.
8

Sett ovnen kontrollkabel til enden av kontroll arm og stram klemmen skruen med klokken.
9

Fyll radiator med kjølevæske og feste radiator lokket. Start motoren og la den gå på tomgang i flere minutter. Velg en av de varme temperatur innstillinger på klimaanlegget kontrollpanel i førerhuset. Flytt høyre side i motorrommet.
10

Kontroller hver av ovnen slangekoplingene på regulatoren for lekkasjer, bruker fingeren til å føle for vann på undersiden av en tilkobling. Stram en klemme med skrutrekker for å stoppe en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144472.html

Previous:
Next:

Trucks