Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en hjemmelaget Shift Kit for en C6 Ford

Fords C6 automatgir er designet for å håndtere store mengder dreiemoment gjennom skiftende utvalg. Syklistene og trailer dumpere installere ettermarkedet skift kits som gir kontroll over de skiftet poeng. Pakkene inkluderer konstruert metalliske plater og fjærer som krever demontering overføring for å oppnå oppgraderingen. Du kan lage en hjemmelaget shift kit for din C6 overføring ved å tilpasse en Mustang eller Bronco gulv shifter til fabrikken overføring kobling. Dette tillater deg å velge skiftet poeng manuelt uten å demontere girkasse. Du trenger
Tre-speed gulvet Shifter
Kniv
Floor jack
Jack stå
Diverse håndverktøy selg Electric drill og bor
Show More Instruksjoner
Sette opp
en

Besøk auto berging eller havari meter og finne en tre-trinns gulv Shifter fra en Ford, modell år 1966 gjennom 1990. Velg ett i best mulig tilstand, og med en fungerende revers lock knappen.
2

Park din Ford i arbeidsområdet. Sett giret i fri og sett på parkeringsbremsen.
3

Trekk tilbake teppet eller gulvmatte i førerhuset for å avsløre toppen av overføring hump. Tapp ut den avlange metall plugg på toppen av hump ved hjelp av en meisel og hammer. Sett teppe eller gulvmatte tilbake på plass og kutte åpningen for tre-speed shifter hjelp av et verktøy kniv.
4

Roll et gulv jack under førersiden av Ford, i nærheten av forhjulet også. Jekk opp kjøretøyet og satt en kort jekkfoten under ytre rammen medlem. Rull gulvet jack ut av veien. Hopp over dette trinnet hvis du har en 4-by-4 med god klaring til å arbeide under bilen.
5

Mens han jobbet under bilen, fjerne kolonnen-shift skiftende stang fra den nedre enden av skiftende arm på siden av transmisjonen. Vanligvis forbinder stangen med en metall-tapp og holdes på plass med en splint. Trykk på nålen ut med en hammer eller trekke den ut med tang. Lagre stud, de små skiver og splinten.
6

Koble den motsatte enden av skiftende stang, hvor kolonnen Heise overganger gjennom den nedre delen av motorrommet, nær brannmur. Fjern splinten, skiver og stud på denne sammenhengen. Kast skiftende stang.
Shift Kit
7

Fjern maskinbolter som holder den avlange metall ring på bunnen av den tre-trinns gulv shift konsollen. Avhengig av Shifter, fjerner du boltene med en skiftenøkkel eller skrutrekker. Sett boltene til side.
8

Sentrer avlang ring på toppen overføring hump og merk hump på skruehullene i ringen. Chuck riktig størrelse borekronen i elektrisk drill eller oppladbar drill og bore hull gjennom overføring hump.
9

Sett skiftet stang på tre-trinns shifter gjennom åpningen i hump og sett skifteren på plass. Samle maskinbolter, den lagrede stud, skiver og splinten og flytte til undersiden av kjøretøyet.
10

Plasser avlang ring på undersiden av overføringen hump. Juster hullene og tre på de lagrede bolter gjennom ringen og inn i bunnen av konsollen. Stram boltene akkurat nok til å holde de tre-speed shifter på plass, slik at noen bevegelse for å justere bindinger.
11

Tilpass hullet ved enden av de tre-speed shift stang med hullet den nedre ende av den skiftende arm på kraftoverføringen. Koble stang på armen ved hjelp av den lagrede stud, skiver og splinten. Stram boltene på undersiden av den avlange metallring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144452.html

Previous:
Next:

Trucks