Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Wood Rack Pickup Stiger

Bygge en tre stige rack for en pickup lastebil krever ikke en grad i maskinteknikk. Kunnskap om grunnleggende tre innramming og noen nytte trelast vil ha deg transportere en lang gardintrapp eller forlengelse stige på kort tid. Hvis du planlegger å transportere stiger regelmessig, bør du vurdere en sveiset stativ som festes til sengen. Midlertidige tre racks, for eksempel en to-post hodepine stativ bak førerhuset, eller en fire-post stativ, er bygget på arbeidsplassen eller i oppkjørselen din. Senk bakluken og bruke sengen som en sagkrakk til å bygge en tre stige rack for pickup din. Du trenger:
2-tommers med 4-tommers verktøyet trelast
1-tommers-by 4-tommers verktøyet trelast
Builder torg
Sirkelsag
16-krone boksen negler
8-penny boks negler
Vis flere instruksjoner
Hodepine Rack
en

måle bredden inne i sengen for den nederste skinnen av stativet. Overfør denne målingen til et stykke 2-tommers med 4-tommers verktøyet trelast. Square merket med en byggmester torg og kuttet stykket til lengde med sirkelsag.
2

Mål høyden fra gulvet av sengen til toppen av drosjen og legge til 8 inches for klaring . Skjær to ekstra biter av 2-tommers med 4-tommers trelast til denne lengden som innleggene i stativet.
3

Nail innleggene i hver ende av den nederste skinnen ved hjelp av to 16-krone boks spiker på hver tilkobling. Mål bredden mellom stengene fra tilkobling til tilkobling. Klipp et stykke 2-tommers med 4-tommers trelast til denne lengden som øvre rail av stativet.
4

Mål og merk hvert innlegg 6 inches fra den øvre enden. Nail den øvre skinnen mellom stengene på disse merkene med 16-penny negler å danne en "H" ladder resten.
5

Mål og kutte tre stykker av 2-tommers med 4-tommers verktøyet trelast som en full bredde, tresidet base som hviler på bunnen av sengen. Sidene på basen er 30 inches lange. Nail sidene og ende sammen med 16-penny negler. Plasser de frie endene av basen på toppen av bunnskinnen av stativet. Nail disse tilkoblingene med 16-penny negler.
6

Mål og kutte to stykker av 1-tommers-by 4-tommers verktøyet trelast som diagonalstiveren for hver side av stativet. Nail hver spenne mellom det ytre hjørnet av den base og den øvre delen av en stolpe ved hjelp av to 8-penny boks negler ved hver forbindelse. Plasser hodepine rack i lasteplanet bak førerhuset.
Fire-Post Rack
7

Mål innsiden bredden på sengen og høyden fra bunnen av sengen til den over førerhuset som før. Bygg et par 2-tommers med 4-tommers rack med den øvre "H"-konfigurasjon, ligner på hodepine stativ.
8

Mål og kutte to-tommers med 4-tommers trelast som tre- tosidige baser for hvert rack. Nail de frie endene av hver base til bunnen skinnene i hvert rack.
9

Mål, mark og kutte 1-tommers-by 4-tommers diagonal bukseseler som festes til hvert hjørne av baser og øvre deler av hvert innlegg. Nail tannregulering på hver tilkobling med 8-penny boks negler.
10

Stå stativene i sengen av lastebil med basene mot hverandre. Juster den fremre stativet mot den fremre vegg av sengen. Lukk bakluken av sengen og posisjon bak stativet rett innenfor bakluken.
11

Mål avstanden fra den øvre delen av fronten stativer til øvre del av bakre racks. Klipp to stykker av 1-tommers-by 4-tommers trelast som horisontale skinner som stabiliserer stigen racket. Nail hver skinne til de foran og bak innleggene på hver side med 8-penny boks negler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144450.html

Previous:
Next:

Trucks