Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge Steel bakre støtfangeren for lastebiler

En måte å spare kostnadene for en bakre støtfanger for lastebil er å lage en bruker tube stål eller plate stål. Tube stål er produsert i både firkantet og runde rør og plate stål kommer i alle tykkelser og bredde du foretrekker. Avstand to stykker av rør stål gir deg off-road utseende. En plate stål støtfanger kan være ditt valg for en nytte lastebil. Du gjør støtfanger brakettene med stålplater og sveise dem direkte til baksiden av støtfangeren. Bruk metallarbeid verktøy for å bygge en stål bak lastebil støtfanger. Du trenger
1/4-tommers vegg stålrør
3/16-inch tykk plate stål
Vernebriller
arbeidshansker
Gjæringssag med metall blad selg Electric jeksel eller flat fil selg Electric drill eller drill trykk
5/8-inch borekronen
Benk skrustikke
Steel klubbe
Spray epoxy primer
Spray epoxy maling
Vis flere instruksjoner
en

Lag en tegning av støtfangeren. Inkluder dimensjoner for lengden, inkludert enhver overheng på hver side av lastebilen. Mål avstanden mellom de bakre ramme armene der den gamle støtfangeren ble fjernet og inkludere denne dimensjonen.
2

Mål avstanden fra de eksisterende festehull i rammen armene til baksiden slutten av pickup seng eller planskanneren. Bestem deg for gapet mellom baksiden av lastebilen og støtfanger og merk denne målingen for brakettene.
3

Bruk din vernebriller og arbeidshansker. Sett opp en gjæringssag med metall blad.
4

Skjær ett eller flere stykker av 1/4-tommers vegg tube stål eller en enkelt stykke 3/16-inch tykk plate stål til lengde som støtfangeren. Bruk en elektrisk kvern eller flat fil for å fjerne ujevnheter.
5

Se i målingen for brakettene. Legg to inches til lengden av hver brakett for en bøyning som lar brakettene kan festes til baksiden av støtfangeren. Mål og kutte to 3-tommers brede støtfanger braketter fra deler av 3/16-inch plate stål lager.
6

Bøy 2-tommers delen i den ene enden av hver brakett ved hjelp av en stål klubbe med brakett festet i en benk skrustikke. Lag en presis 90-graders sving for å sikre en enhetlig vedlegg.
7

Plasser en brakett på plass mot en av de bakre ramme armene av lastebilen. Kontroller gapet mellom baksiden av lastebilen og 90-graders ende av braketten. Markere plasseringen av de eksisterende hullene i rammen arm der boltene sikret den gamle støtfangeren. Vanligvis har en støtfanger brakett to hull for to bolter.
8

Sett opp en elektrisk drill eller drill trykk med en 5/8-inch borekronen. Bor hull til støtfanger bolter på dine karakterer. Overfør dine karakterer til den gjenværende brakett og bore hullene. Har tenkt å bruke til bolter og muttere som festet den gamle støtfangeren til lastebilen ramme, eller skaffe nye bolter og muttere. Bolten størrelsen avhenger av størrelsen på lastebil ramme armene.
9

Se dine mål for avstanden mellom rammen armene på lastebilen. Legg ut steder for brakettene på baksiden av støtfangeren. Dobbeltsjekke dine mål å sørge for at støtfangeren vil være sentrert fra side til side når montert på lastebilen.
10

Ta støtfanger og braketter til et sveiseverksted eller en venn som har utstyr og erfaring til å sveise stål. Spør i butikken eller venn til å sveise brakettene vinkelrett på baksiden av støtfangeren på dine karakterer.
11

Prime støtfangeren og braketter med to strøk spray epoxy primer. Male støtfangeren og braketter med to strøk spray epoxy maling. La primeren og malingen tørke mellom hvert strøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144446.html

Previous:
Next:

Trucks