Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan starter jeg GM Trucks Med en skrutrekker?

Lastebil startere har en måte å henge opp til tider. Du kan legge merke til at når du slår på tenningen for å starte motoren, er det en klikke lyd og starteren engasjerer seg ikke, men som du vrir tenningsnøkkelen til første posisjon, dashbordet lyser. Hvis dette skjer, kan du starte din GMC diesel-eller bensindrevne bilen med en skrutrekker til å engasjere solenoiden. Du trenger
Vernebriller
Stor skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sett giret i "Park" og sette i nødbremsen. Vri tenningsnøkkelen til første posisjon. Ta på deg vernebriller og ta en stor skrutrekker.
2

Arbeid deg under bilen på førersiden og finne starteren på baksiden av motoren bjelle boliger. Identifiser solenoiden og ledninger på toppen av starteren. Vanligvis forbinder større ledningen til batteriet og mindre ledningen til tenning krets.
3

Skyv gummi caps som beskytter wire terminaler tilbake for å avsløre de gjengede stammer av begge terminalene.
4

Plasser tuppen av skrutrekkeren på gjengene på større terminal. Hold skrutrekkeren i denne posisjonen og skyv metall stammen av skrutrekkeren mot andre gjenger terminal. Forvent en liten gnist som motoren begynner å snu. Hold skrutrekkeren på plass til motoren starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144441.html

Previous:
Next:

Trucks