Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Broken eksosmanifolden Bolt i en Ford 390 lastebil

Broken bolter er ikke uvanlig når du arbeider på eldre motorer som Ford 390. Eksos manifold bolter er vurdert for styrke, men varmen som genereres ved eksosmanifolden sveiser gjengene over tid, slik at du med en brukket-off bolt hodet i kontakten din. I de fleste tilfeller forsøker å fjerne bolten stammen med låsetangen gjør litt mer enn å utvide blodårene i pannen. Hvis din Ford lastebil har blitt brukt i regn eller snø, kan du støte på mer enn én brukket bolt når du fjerner eksosmanifolden på en Ford 390 lastebil motor. Fjerne en ødelagt bolt er utfordrende, men det kan gjøres. Dette er hva du trenger selg Electric jeksel eller flat fil
Sentreringskjørner
Hammer selg Electric drill
3/16-in. venstre borekronen
1/4-in. kjøkkenvifte springen
Fastnøkkel
Hex-head mutter
Wire sveiser
Sveising hansker
Sveising hette
Socket og breaker bar
Vis mer Instruksjoner
Tap-Out
en

Flat ut den ødelagte enden av bolten med en elektrisk kvern eller en flat fil. Hopp over dette trinnet hvis bolten er brukket av inne i hodet.
2

Dent slutten av bolten i sitt senter ved hjelp av en sentreringskjørner og hammer. Bulk sørger for at borekronen forblir i sentrum av bolten.
3

Chuck en 3/16-inch venstre borekronen i en elektrisk drill. Sett drill å reversere. Mål diameteren på en annen eksos manifold bolt og bore 3/16-inch hull til denne dybden i sentrum av den ødelagte bolten.
4

Sett poenget med en 1/4-inch-diameter kjøkkenvifte tappe inn i hullet. Træ kranen mot urviseren inn i hullet ved hjelp av en fastnøkkel på den ytre ende av kranen. Fortsett å vri kranen mot solen med fastnøkkel til å trekke ut den ødelagte bolten.
Ombygging Bolt Leder
5

Velg en hex-head mutteren som er kompatibel med en av eksosen manifold bolt gjenger. Forsøk å træ mutteren på enden av den ødelagte bolten. Ikke kryss-træ mutteren. Dersom mutteren ikke vil træ, slå lett på den med hammer slik at den holder i stilling som ligner en bolt hode.
6

Bruk dine sveising hansker og hette. Sveis mutteren til slutten av den ødelagte bolten hjelp av en wire sveiser. Bygg en pool av sveis i sentrum av mutteren, tar seg ikke å få sveis på de flate sider av mutteren. Tillate sveisen avkjøles helt.
7

Sett opp en breaker bar med riktig størrelse socket for hex-head mutter. Skyv hylsen på mutteren og trekke ut den ødelagte bolten ved å dreie mot klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144435.html

Previous:
Next:

Trucks