Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1971 Chevy Truck Spare Tire Carrier Installasjon

Chevrolet brukt to versjoner av reservedeler dekk bærere for 1971 Chevy lastebiler. C-10 pickup har en transportør bak førersetet som bolter til gulvet i førerhytta. Installasjon av denne transportøren er om en grei som en to-bolt tilkobling blir. Reservehjul bærere for 1971 Blazer, C-20 og C-30 lastebiler montere på undersiden av rammen på baksiden. Denne plasseringen plass til større dekk som ikke får plass bak førersetet. Reservehjulet carrier for 1971 Blazer eller lastebil består av en bærearm med hjulet stopper du installere ved hjelp av håndverktøy. Du trenger
Standard sporvidde socket og skralle
Offset hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser hver ende av transportør av en gjenger på ett slutt og langstrakt spor på den motsatte enden. Tappen festes til undersiden av bilrammen ved passasjer side av trucken. Finn hullet for stud på passasjersiden av rammen.
2

Fjern mutteren fra gjenger ved å vri den mot klokken med en stuss og skralle. Plasser mutteren nærheten. Plasser bæreren med hjulet stopper i sentrum av bæreren som vender opp. Skyv gjenger inn i hullet på passasjersiden av rammen.
3

Hold vesken på plass på undersiden av rammen med en hånd. Nå over rammen og skru mutteren med urviseren på den øvre enden av stud. Trekk til mutteren med urviseren. Tillate transportøren å henge på plass for nå.
4

Løsne og fjern den langstrakte holderen håndtaket fra slutten av gjenget holderen stang. Komme over førersiden av lastebilen rammen og sett den gjengede enden av holderen stang inn i hullet ovenfra.
5

Hold stangen med en hånd for å hindre den fra å slå som du træ holderen håndtak på enden av stangen.
6

Løft enden av bæreren opp og justere det langstrakte sporet i enden av bæreren med det langstrakte håndtaket holderen. Senk slutten av transportør og la den hvile på gulvet.
7

Rull reservehjul på plass neste transportøren. Plasser hullet i sentrum av hjulet med dekk-stopp på den øvre side av transportøren. Legge reservehjul på transportøren.
8

Løft enden av transportøren og skyv den langstrakte sporet over enden av holderen håndtaket. Sett den flate enden av en offset hjulmutternøkkel inn i hullet på holderen håndtaket. Stram håndtaket med klokken til reservehjul er skikkelig på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144433.html

Previous:
Next:

Trucks