Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik bruker du en Heater-Defroster i en 2001 GMC Sierra

The 2001 GMC Sierra lastebil kommer med en vanlig drosje, en utvidet drosje eller en crew cab, men uansett hvilken som du kjører, når været blir kaldt deg 'll ønsker å vite hvordan du får det cab varm. Varmeapparatet-defroster system i 2001 Sierra er enkel å betjene. Kontrollene innen rekkevidde i sentrum av førerhuset instrument panel, er designet for å la deg justere temperatur og viftehastighet opp eller ned for å oppnå et behagelig nivå av varme. Instruksjoner
en

Study komforten styrer panel på dashbordet. De tre knotter, fra venstre til høyre, styre vifte, temperatur og modus, noe som betyr at kilden til luft inn i førerhuset.
2

Velg en viftehastighet. For å øke hastigheten på viften, vri hjulet med klokken slik at indikatoren peker på et høyere tall. Å redusere viftehastighet, reversere retning mot klokken. Å slå viften av, flytte indikatoren helt til venstre.
3

Still temperaturen. Den midterste knappen på panelet har en blå og røde bånd rundt øvre halvdel som indikerer temperatur innstillinger. For varme, peker indikatoren til den røde delen av bandet. Prøv ut noen innstillinger før du avgjøre om det beste for dagens værforhold.
4

Velg den modusen av luft levering fra alternativene som er avbildet på høyre hånd dial med ikoner som viser kilden til hvor luften kommer inn i hytta i forhold til passasjerene. Begynn nederst til venstre, er det første valget vent, med luftstrømmen som kommer fra dashbordet vents. Deretter bruker bi-nivå alternativ både dash og gulv-nivå vents og tredje valg peker innkommende oppvarmet luft direkte på føttene.

Blanding innstillingen aktiverer defrosterdyser ved foten av frontruten og på sidevinduene samtidig sende noen varme til føttene. Den femte valget fokuserer primært på vinduene. Peke indikatoren til mellomrommet mellom to ikoner for å få en blanding av de to innstillingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144423.html

Previous:
Next:

Trucks