Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en lisens plate på forsiden av en Ridgeline Truck

The Honda Ridgeline ble introdusert i 2006 og er fortsatt i sin første generasjon. Honda Ridgeline er drevet av en 3,5-liters V-6 motor som kan produsere opp til 250 hestekrefter og 247 fot-pounds av dreiemoment. Den Ridgeline kommer ikke standard med en front lisens plate bracket, men en er lett tilgjengelig gjennom en Honda forhandler. Noen forhandlere tilbyr en tjeneste for å feste bilskilt og brakett til din Ridgeline for en liten avgift. Bruk en skrutrekker og selvtillit taping skruer for å fullføre denne oppgaven selv i noen få minutter. Du trenger:
License plate ramme
Marker penn
2 selvborende lisens plate skruer
skrutrekker
4-lisens plate skruer
Vis flere instruksjoner

en

Hold lisens plate ramme mot den nedre delen av Ridgeline front støtfanger dekke. Sørg for at den er i vater. Merk plasseringen av monteringshullene på støtfangeren ved å plassere markøren penn gjennom hver av monteringshullene og forlater et sted. Sett rammen til side.
2

Bruk en skrutrekker til å installere to selvgjengende lisens plate skruer inn i støtfangeren foran der du merket plasseringen av monteringshullene. Tilbake skruene ut med skrutrekkeren.
3

Plasser lisens plate ramme på fremre støtfanger dekke og holde den med én hånd. Skru selvgjengende skruer gjennom lisens plate ramme i hullene opprettet tidligere. Stram hver selvgjengende skrue før skruehodet er i flukt med lisens plate ramme.
4

Sett lisens plate på rammen og holder det med én hånd. Træ hver av de fire skruene gjennom platen og inn i rammen. Stram hver skrue med skrutrekkeren for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144419.html

Previous:
Next:

Trucks