Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette opp for montering en snøplog på en 1997 Ford F-250

Montering en snøplog på Ford F250 legger fire-sesongen allsidighet til lastebilen. The F250 er laget fra fabrikken på en mer robust chassis enn F150 lastebiler. Dette betyr at rammen, fjæring og dekk er alle designet for å håndtere den ekstra vekten av tilbehør som snøploger. A kraftig bygget kjøretøy, slik som dette vil gi en mye lengre levetid bak en snøplog enn vil en lettere arbeid kjøretøy. Du trenger
Tire trykkmåler
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

inspisere dekk og hjuloppheng på lastebilen. Bruk dekk trykkmåler for å sikre at dekkene er riktig lufttrykk. Under-oppblåst dekk vil ikke skikkelig støtte en tung snø plog. Defekte støtdempere og svake fjærer vil være over beskattet når mer vekt legges på kjøretøyet.
2

Sjekk styrekomponentene for overdreven slark. Når snøen plogen er på plass, vil helst spille i styresystemet bli forsterket.
3

Monter snøplog sub-frame til lastebil ramme, under fronten på lastebilen. Den sub-frame vil sitte rett under den fremre enden og blir et solid stykke av rammen, da vedlagte tightly.The sub-frame er tung, så hvis det er nødvendig, har en venn hjelpe holde den på plass. Plasser festeboltene gjennom rammen og sub-frame og stram dem ved å dreie dem med urviseren med skiftenøkkel.
4

Route ledninger og elektriske forbindelser opp i motorrommet. Den enkleste måten er å kjøre dem gjennom grillen og over og rundt radiator. Unngå å legge dem nær skarpe kanter. Ikke la ledningene ligge mot radiatoren. Følg produsentens anvisninger når du kobler de elektriske kontaktene på batteriet. Hvis plogen har en in-cab kontroll, som vil tillate deg å kontrollere vinkelen på plogen mens du kjører, rute dette inn i førerhuset, gjennom brannmuren, og montere den på et passende sted.
5 < p> Monter snøplog til sub-frame og sjekk at alle kontrollene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144414.html

Previous:
Next:

Trucks