Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge til en Leaf på en Toyota Pickup

Legge et blad til din Toyota lastebil suspensjon øker lastekapasiteten og forbedrer kjøring ytelse når haling eller kjører off-road. Du kan oppgradere de bakre våren stabler på 2-hjulstrekk og 4-hjulstrekk ved å legge til et ekstra blad våren til hver, men oppgradering av forstillingen på 4-hjulstrekk lastebiler krever mekanisk kompetanse. Arbeid på bakre blad fjæring krever grunnleggende kunnskap om boltede forbindelser sammen med de nødvendige verktøy og utstyr. Prosedyren er gjort med den bakre ende av trucken som støttes på bukker og begge bakhjul fjernet. Du trenger
gulv jack
Metric verktøy
Kaldmeisel
Hammer
C-klemmer
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Plasser et gulv jack under bakre differensial. Hev jack å støtte differensial. Koble fra de nedre sjokk bolter fra våren setebraketten på hvert blad våren.
2

Fjern U-bolt nøtter på undersiden av hver fjær setebraketten og trekk av brakettene. Fjern U-boltene ved å skyve dem over toppen av hvert blad våren stabelen.
3

Løsne og fjerne hengeren pin bolter på baksiden av hvert blad våren. Senk endene av hver fjær og tillate endene for å hvile på bakken. Løsne og fjerne den sjakkelpinnen festeboltene på forsiden av hver bladfjær. Fjern fjærene og ta dem til et arbeidsområde eller en arbeidsbenk.
4

Legg bladet, som arbeider med en fjærstabel gangen. Plasser bunken på siden og fjern de fremre og bakre fjærklemmer ved å lirke dem åpne i skjøten med en kald meisel og hammer. Sett klippene til side.
5

Fest C-klemmer i hver ende av stabelen og stram dem godt. Fjern mutteren på midten bolt og trekk bolten ut av bunken.
6

Snu bladet våren over. Plasser det nye blad flat på undersiden av stabelen, i en vinkel bort fra de C-klemmer. Rett inn hullet i bladet med det eksisterende sentrum-bolt hull i bunken. Monter bolten og stram til mutteren. Fjern C-klemmer.
7

Position de lagrede fjærende klips i hver ende av den nye blad. Snu bladet våren på sin side og hamre klippene før de stenger sikkert rundt stabelen. Gjenta denne prosedyren for å feste den gjenværende blad til den andre blad våren stabelen.
8

Monter bladfjærer opp på bilen ved hjelp av den lagrede sjakkelpinnen og hengeren pin bolter. Trekk til boltene til de angitte fot-pounds oppført i kit instruksjoner eller en reparasjon manuell.
9

Slide de lagrede U-bolter over toppen av hvert blad våren. Sett på våren setebraketten på hver U-bolt ved hjelp av lagrede nøtter. Koble sjokk våren setebraketten.
10

Monter bakhjulene på lastebilen. Heve gulvet jack, fjerne bukker og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144412.html

Previous:
Next:

Trucks