Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bytter jeg en 1999 Chevy Van Fuel Gauge senderenheten?

Bytte bensinmåler senderenheten på en Chevy van er det samme som å erstatte den på noe annet kjøretøy. Senderenheten ligger i drivstofftanken. Drivstofftanken er plassert under førersiden i Chevy van. Før reparasjoner startes, parkere van på et flatt underlag. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
skrutrekker sett
Socket satt
Long forlengelse
New drivstoff senderenheten montering
Rags
Dreiemoment skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta den negative batterikabelen av batteriet innlegget med en skiftenøkkel og legg til side. Ta av tanklokket for å avlaste presset på drivstofftanken. Ta alt drivstoff ut av tanken med en suge ball og slange.
2

Jekk opp bilen og støtter den med bukker plassert under rammen. Rengjør rundt fyllet slangen og ventilen slangen for å hindre forurensning av drivstoffsystemet. Løsne klemmene på fyll slangen med en flat skrutrekker og fjern den fra drivstofftanken. Løsne klemmen på vent slangen med en flat skrutrekker og fjern den fra drivstofftanken. Koble den bakre drivstoff-retur linje på chassis drivstoff returledningen. Ta av drivstoff-fôr linje på drivstoff filter og koble EVAP utslipp renske linje på EVAP beholderen.
3

Support drivstofftanken med en jack. Fjern retainer-stropp bolter med en skralle og socket med en lang forlengelse. Senk bensintanken ned og skyv det fra under bilen. Rengjør alle skitt, støv og noe annet på drivstofftanken. Koble fra strømkontakten fra senderenheten og slanger som er festet til senderenheten. Ta av drivstoff-sending unit låseringen med en stor par av kanalen sluser. Fjern sending-unit montering og o-ring fra drivstofftanken.
4

Rengjør stedet der du fjernet sending-unit montering og o-ring fra tanken med en ren fille. Plasser den nye sending-unit montering i drivstofftanken og på linje med fire brennstoffslanger. Sett låseringen på plass og trekk til med et par store kanalen sluser. Koble til alle linjene til den nye drivstoff-sending unit forsamlingen å være sikker på at Quick Connect klikker på plass og deretter koble av kontakten.
5

Plasser drivstofftanken på jack og skyv under kjøretøyet og jekkes opp på plass. Koble begge retainer stropper med nye bolter, Trekk holderen stropper bolt til 15 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Fjern jack. Koble EVAP renske linje til EVAP beholderen og koble drivstoff strømtilførselen til drivstoffilter. Koble bak-returledning til chassis drivstoff-retur linje og koble drivstoff-fill slange og ventil slange, innstramming med en flat skrutrekker. Sørg for at alle hurtigkoplingsklemmer linjer knakk på plass.
6

Jekk opp bilen, ta ut bukker og lavere van til bakken. Sett på drivstoff i bensintanken og bensinlokket. Ren batteriet innlegget og kabel slutten koble kabelen til batteriet og starte bilen. Sjekk for lekkasjer og reparere eventuelle lekkasjer før du flytter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144410.html

Previous:
Next:

Trucks