Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Truck Lagersalg Lights

Markeringslykter kreves på alle kommersielle lastebiler, flatbed lastebiler og industrielle tjenester lastebiler. Sidelys gi referanser for føreren når sikkerhetskopiering og manøvrering parkeringsplasser. Indirekte lys på toppen av førerhuset gi ytterligere referanser i lignende situasjoner. Markeringslykter er tilgjengelig som tilbehør armaturer med glødelamper eller LED-lamper. Lens dekker er produsert i hvit, rød, grønn og gul som er i samsvar med USDepartment of Transportation (DOT) regelverket fargen på bestemte omrisslykter. Du installerer omrisslykter ved hjelp av komponenter fra tilbehøret ligaen og den eksisterende lastebil kabling. Du trenger
skrutrekker eller trådløse skrue pistol
Wire tang
14-gauge crimp ledning kontakter
RTV sealant selg Electric drill
5/8-inch hullsag (drill vedlegg )
Vis flere instruksjoner
sidelys
en

Ta av linsedekselet og lampe fra tilbehøret ligaen. Avhengig av ligaen, dekselet holdt på med to eller flere krom skruer.
2

Strip 1/4-tommers av isolasjonen ut av slutten av hver kamp wire. Crimp en 14-gauge-kontakt på hver ledning.
3

Crimp hver plugg på enden av en eksisterende par ledninger på siden av lastebilen sengen eller øvre kant av lastebilen boksen.
4

Påfør en liten perle av RTV tetningsmasse rundt bunnen av tilbehøret ligaen pakning. Holde lyset på plass på lasteplanet med en hånd. Bruk de medfølgende skruene til å montere ligaen. Installere lampen og fest linsedekselet.
Overhead Lights
5

Fjern headliner fra inne i førerhuset. Vanligvis er headliner holdes på plass med et metall eller hard plast trim og skruer. Sett trim, skruer og headliner til side.
6

Identifiser de sirkulære pop-outs på undersiden av hyttetaket. Den pop-outs er scoret skisserer brukes som en referanse for å plassere lysene på toppen av førerhuset. Chuck en 5/8-inch hull så i en elektrisk drill. Bruk vernebriller og bore hull for ligaen ledninger på hvert sted, eller et ønsket sted.
7

Flytt til taket av lastebilen førerhuset. Ta av linsedekselet og lampe fra hver kamp. Bruk en dråpe RTV tetningsmasse rundt bunnen av hver kamp pakning. Sett inn ligaen ledninger gjennom hullene. Fest hver kamp til toppen av førerhuset ved hjelp av de medfølgende selvgjengende skruer.
8

Flytt til innsiden av førerhuset. Crimp 14-gauge kontaktene på endene på hver side av ligaen wire. Koble den røde kabelen fra hver kamp til en eksisterende grønn eller rød (strøm) ledningen i overhead lys-leder vevstol. Koble hver av de gjenværende ligaen ledninger til hver av de gjenværende ledningene på veven.
9

Installer lampene i hver overhead ligaen og feste linsen dekker. Reinstallere headliner bruker den lagrede trim og skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144405.html

Previous:
Next:

Trucks