Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner eller deaktiverer OnStar Fra en 2005 Silverado 3500

The 2005 Chevrolet Silverado 3500 var tilgjengelig med en valgfri OnStar pakke. OnStar er en abonnementstjeneste som gjør at abonnentene til å bruke tjenester som nødhjelp, hands-free telefon tjenester og veihjelp. OnStar modul boksen har en GPS-sporing enhet innebygd, noe som gjør at OnStar å finne din Silverado selv om du ikke er en abonnent. Hvis du ønsker å deaktivere OnStar GPS tracking-enhet, eller fjerne OnStar modulboksen fra Silverado, kan du gjøre det med litt innsats og det skal bare ta noen få minutter. Du trenger
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn OnStar boksen i din Chevy Silverado 3500 ved mot dashbordet og finne askebeger. Det er en jevn stykke trim rett over askebegeret din, den OnStar boksen modulen er plassert bak det stykke trim
2

Lirk trim stykke av ved å sette en flat skrutrekker under hjørnet av. trim og forsiktig løfte trim vekk fra Silverado din. Plastklemmer hold på trim, så vær forsiktig med å tvinge stykket av.
3

Observer OnStar boksen modul og lokalisere de tre ledninger som går fra Silverado din til OnStar boksen. Ledningene er koblet til side av sekstenmeteren.
4

Trekk ledningene ut av OnStar boksen for å deaktivere OnStar fra Silverado. Boksen vil ikke lenger være i stand til å sende eller motta signaler fra OnStar, og dermed din Silverado vil ikke lenger være i stand til å bli sporet av OnStar.
5

Finn de to plast utløsertapper som holder boksen i posisjon til å begynne å fjerne boksen fra din Silverado.
6

Skyv begge utløsetappene i samtidig og hold dem i.
7

Løft og dra OnStar boksen ut fra konsollen din Silverado mens du trykker på utløsermekanismen.
8

Sett trim stykket tilbake til sin opprinnelige posisjon på Silverado konsoll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144403.html

Previous:
Next:

Trucks