Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg sette en Moon Tak på bilen min?

Moon tak og soltak er utskiftbare begreper som brukes for å beskrive et vindu montert i taket av en bil. Når du planlegger en gjør-det-selv månen taket installasjon er det to hovedprosjekter du trenger å forberede seg. Først skaper åpningen i taket av lastebilen. Andre er installasjonen av vinduskarmen selv. Lese gjennom instruksjonene som følger med settet og sette delene sammen utenfor bilen før kutte hull vil hjelpe deg å forstå prosessen. Du trenger
Målebånd
Kniv
Drill
Metal knipetang
Moon taksett
Black fett blyant
Chalk
drivning
skrutrekker

Vis flere instruksjoner
en

Mål interiøret headliner i lastebil fra foran til bak og side til side. Marker dette stedet. Juster papiret headliner mal som fulgte med månen taksett til dette merket. Mål fra hjørnene av malen til utsiden av headliner og snu det som trengs for å sikre at det er firkantet med taket av lastebilen.
2

Marker omrisset av malen på headliner med kritt. Skjær headliner langs denne linjen med et verktøy kniv, med et nytt barberblad. Fjern avkappede headliner å avsløre taket av lastebilen. Mål å finne og markere midten av dette området. Bruk en 1/2-inch til å bore opp gjennom taket for å markere midten.
3

Juster taket mal som fulgte med pakken din på dette merket. Målt fra malen til den fremre kant og sidekantene på taket og justere det som trengs for å gjøre det parallelt med den fremre kanten på taket og sentrert på taket. Bruk en fett blyant til å tegne malen på taket. Påfør maskeringstape rundt utsiden av denne linjen for å beskytte lakken mot riper.
4

Sett kjevene til en metallplate nibbler inn i hullet i midten av taket og kuttet ut fra hull til kantene av merket ditt. Ikke kutt forbi linjen. Klipp langs linjen for å fjerne metall inni denne disposisjonen. File kantene glatte med en mølle fil. Bruk smergellerret for den endelige utjevning. Den jevnere dette metallet kanten, jo bedre forseglingen vil bli.
5

Fjern maskeringstape fra taket. Mål og merk på midten av hver side av hullet med fett blyant. Mål og merk på midten av hver side av rammen for månen taket. Bruk en dråpe silikon rundt bunnen utenfor kanten av moonroof ramme. Sette rammen inn i hullet og justere merkene på siden av hullet med merkene på sidene av rammen til sentrum det.
6

Position innsiden ramme ring i det indre av lastebil og sette inn en skrue gjennom hvert hull og skru den delvis inn i hullene i øverste ramme. Sjekk dine karakterer for å sikre at rammen er fortsatt riktig justert på toppen av taket.
7

Trim noen kanter av headliner som er overhengende innsiden av månen taket ramme med verktøyet kniv. Monter en trim ring på plass på undersiden av månen taket og trykk opp til det låses på plass. Installer eventuelle skruer og dekk dem med plast trim deksler som fulgte med settet.
8

Sett glasset inn i rammen. Dette er forskjellig fra modell til modell. Her er noen tips. Sett glasset inn, hengselsiden først og justere den til forkanten før du prøver noen annen justering. Stram skruene med en skrutrekker for å hindre stripping maskinvaren. Test virkningen av taket flere ganger, og foreta justeringer etter behov mens silikon er fortsatt å sette. Juster om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144393.html

Previous:
Next:

Trucks