Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere punkter på en Ford F-100 Truck

Ford 6-sylindrede og 8-sylindrede motorer i F-100 pickup lastebiler har mekaniske breaker poeng montert på fordeleren plate. Fliker på distributør cam åpne og lukke punktene, genererer gnisten. Avstanden mellom avfyring tips av breaker peker på den åpne posisjonen er kjent som gapet. Justere avstanden til spesifisert klaring sikrer at motoren starter og kjører effektivt. Du kan justere punktene på en Ford F-100 lastebil med en ekstern startbryteren eller hjelp av en assistent. Du trenger
Remote startbryteren
Flat skrutrekker
0,17-tommers trådmåler
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen og sette på parkeringsbremsen brems. Løft opp motordekselet. Løsne vingemutteren på toppen av forgasseren ved å vri den mot klokken. Løft luften renere av og sett den til side for å få tilgang til distributør på toppen av motoren.
2

Slipp våren klippene på hver side av distributør cap med en skrutrekker. Løft hetten av distributør og legg det til side. Løft rotoren rett opp og ut av toppen av fordeleren kammen i sentrum av fordeleren plate. Legg merke til den øvre delen av cam har en flat side som samsvarer med til et flatt område inne i bunnen av rotoren.
3

Spre avfyring tips av breaker poeng for hånd og se for groper eller brente flekker. Poengene må skiftes ut dersom pitted eller brent. Utskifting gjøres ved å fjerne justeringsskruen, festeskrue og kondensator wire og installere nye poeng i omvendt rekkefølge.
4

Fest ledningsklipsene fra en ekstern startbryteren til solenoiden på siden av motorrommet. Hvis en ekstern bryter ikke er tilgjengelig, kan du be en assistent til å sitte i førersetet.
5

Trykk på knappen på fjernkontrollen bryter eller be assistenten å starte motoren i 2 sekunder. Legg merke flikene på distributør cam åpne og lukke avfyring tips av punktene. Roter cam med fjernkontrollen bryter eller tenningsnøkkelen i korte kraner. Stopp når poengene er helt åpne. Dette kan ta flere forsøk.
6

Løsne festeskruen ved foten av punktene 1/4 omdreining mot klokken med skrutrekkeren. Løsne mindre justeringsskruen det samme.
7

Sett tuppen av skrutrekkeren inn lirke-sporet ved siden av justeringsskruen. Sett inn en 0,17-tommers platelære i gapet mellom avfyring tips av punktene.
8

Twist håndtaket på skrutrekkeren med eller mot urviseren helt til den bladsøker glir inn og ut av poenget gap med svak motstand. Stram justeringsskruen og festeskruen.
9

Koble den separate startbryteren om nødvendig. Juster den flate siden på distributør cam og flat flekk på rotoren. Skyv skiven, på toppen av kammen. Sett distributør cap på distributør.
10

Vend fjærklemmene opp mot sidene av hetten. Trykk på midten av hvert klipp til den smekker på plass på sidene av hetten. Sett på luftfilteret på forgasseren ved å stramme vingemutteren klokken for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144391.html

Previous:
Next:

Trucks