Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Camping World Race Truck

The NASCAR Camping verden Truck Series, tidligere kjent som Craftsman Truck Series, raser lastebiler fra Dodge, Toyota, Chevrolet og Ford. Disse racing-forsterkede lastebiler veier nesten to tonn og rase på mange av verdens mest kjente baner, inkludert Daytona International Speedway og Bristol Motor Speedway. På grunn av den lastebiler løp på prestisjetunge racerbaner ved svært høye hastigheter, NASCAR mandater at lastebilene skal bygges til deres standarder. Dette betyr at det meste av deler, inkludert motor, er pålagt av NASCAR. Du vil ikke bli tillatt å kjøre hvis du ikke bruker de offisielt mandat deler. Du trenger
Sveiser
Stålrør
Metall
Ratt
Starter utstyr
22-gallon drivstoff tank
Engine lift
358-tommers pushrod V8 motor
Goodyear racing glatte dekk
Drivverk
Fire rotorer
Racing netto
Vis flere instruksjoner
en

Weld sammen stålrør for å bygge rammen av løpet lastebil. Her er de offisielle dimensjon for løpet lastebiler: Lengden må være 208 inches, høyden av førerhuset må være 51 inches, og bredden av hele trucken må være 72.5 inches. Dette vil beskytte fører og hjelpe til med lastebil stabilitet ved kjøring i hastigheter over 180 miles per time. Når all sveising er ferdig, vil en komplett rase lastebil ramme se ut som et skjelett av en lastebil.
2

Påfør metall til lastebilens ramme ved sveising det på plass. De eneste områdene der du ikke vil sveise metall til er foran og bak frontruten og førersiden og passasjersiden vinduer.
3

Paint lastebilen. De fleste lastebiler er sponset av selskaper, og når de er, jo maling ordningen vanligvis matcher fargene på din sponsor.
4

Fest rattet og start utstyr inn i førerhuset.
5

Sett 22-gallon drivstoff tanken inn i lasteplanet.
6

Plasser 358-tommers pushrod V8 motoren i motorrommet foran førerhuset. Disse motorene er ekstremt tung, så du blir nødt til å bruke en motor løft for å hjelpe deg å få motoren på plass. Kjør motoren starter inn i motoren. Fest drivstoffslangen fra motoren til tanken.
7

Legg drivverket under førerhuset og rotorene i hjulet brønner.
8

Legg til Goodyear racing glatte dekk til rotorene. Goodyear er den offisielle produsent av dekk for den øvre NASCAR divisjon. Ingen andre dekk kan brukes.
9

Legg en racing netto inn førersiden vinduet. Dette vil hindre førerens armer fra å falle ut av vinduet under et vrak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144388.html

Previous:
Next:

Trucks