Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser et 2500 Silverado

Ifølge US News rangering og anmeldelser analyse av 33 publiserte anmeldelser og prøvekjøring, de 2010 Chevy Silverado HD rekkene 1 av 4 for kraftig pickup lastebiler. Den siste store redesign av Chevy Silverado var i 2007. Fra 2010 har Chevy Silverado en USB-port i dashbordet å lage forbindelser til datastyrte lydenheter og grunnleggende lading enkelt. Hvis du har litt ekstra penger å bruke på oppgraderinger og tilpasninger, kan du slå 2500 Silverado inn en kjempeflott tilpasset lastebil. Du trenger
Felger
Dekk
Lift kit
Fender flares
Navigasjon combo
Floor liners
Custom gulvmatter
Custom setetrekk
Autobody dekaler
Vis flere instruksjoner
en

Plukk den perfekte felger og dekk for å tilpasse 2500 Silverado. Velg heavy-duty høy kvalitet dekk for et arbeid lastebil eller en lastebil som brukes til tauing. Når lastebilen er for personlig bruk, har en profesjonell lift lastebil og legge krom felger og tilpassede dekk.
2

Installer fender fakler for å legge til egendefinerte kroppen stil til 2500 Silverado. Fender flares er en enkel, rask og økonomisk måte å tilpasse din lastebil kropp.
3

Installer en seng liner for å beskytte din lastebil seng mot riper, bulker, utgravinger og skader fra last, verktøy og bruke. Leie en profesjonell til å installere en spray-on liner.
4

Velg et navigasjonssystem /radio kombinasjon som passer dash av 2500 Silverado eller som kan installeres på dashbordet. Hvis du ikke har erfaring med ledninger, har en profesjonell installere den. Installasjonen tar vanligvis mindre enn en time.
5

Tilpass interiøret i din Chevy Silverado med fargekoordinerte tilpassede gulv liners, gulvmatter og setetrekk. Disse beskytter de originale gulv og sitteplasser materialer samtidig legge personlige stil.
6

ditt eget preg på utsiden og maling jobb av 2500 Silverado. Bruk høy kvalitet dekaler eller leie en kunstner til å legge noen tilpassede airbrushed bilder til kroppen av lastebilen din til å tilpasse sin utvendig mer økonomisk enn en full-body tilpasset maling jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144382.html

Previous:
Next:

Trucks