Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bruke Truck Bed Mens Towing en Fifth Wheel

svingskive , også kjent som svanehals trailere feste til en spesialdesignet flat stikk over akselen i lastebilens seng. Stikk og trailer ta opp en betydelig mengde plass i lasteplanet , slik at type og størrelse på elementer du kan bære i sengen er begrenset mens en femte hjulet trailer er festet til lastebilen. Men det betyr ikke at du ikke kan fremdeles bruke lastebil seng å bære noen få elementer. Du trenger
Rope eller strikk ledningen bånd
Vis flere instruksjoner
en

Fest din lastebil til tilhengeren . Kontroller at tilhengeren er riktig og godt festet til stikk .
2

Bestem hvilke elementer for å plassere i seng av lastebilen , husk at disse elementene må være liten og kompakt nok til ikke å forstyrre med tilhenger eller stikk . Elementer skal være kortere enn toppen av tilhengeren hvor den kommer over bakluken på lastebilen , slik at de ikke forstyrrer evnen til å snu eller manøvrere hengeren .
3

Place elementer i lasteplanet . Plasser dem så nær til sidene og så langt borte fra stikk som mulig. Fest dem til sidene av sengen med tau eller bruke strikk ledningen bånd . Lastebiler har et utvalg av forskjellige loop hull og steder i seng for sikring av last, så velger du bare den nærmeste og sløyfe det gjennom. Dette vil holde elementene glir inn i stikk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144378.html

Previous:
Next:

Trucks