Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan overføre transportvogn

Overfør dumpere brukes til å transportere masse tilslag, for eksempel sand eller grus. Typiske dumperne hale en enkelt last fra steinbruddet til et nettsted. Transfer dumperne er i stand til å hale dobbelt så mye materiale over samme distanse. Lastebilen består av en standard lastebil som trekker tilhenger med andre beholder. På stedet, kobler operatøren tilhengeren, dumper de viktigste lasten og avkastning for lasten i andre container. Transfer dumperne blir ofte referert til som "Slam-Bang" på grunn av lyder laget når overføring beholderen. Instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen på lastebil. Gå til trekkrok området på baksiden av lastebilen. Koble trykkluftbremseanlegget coupler for bremsene på tilhengeren. Koble kjører lys og bremselys kontakten fra porten på baksiden av lastebil.
2

Løsne trekkrok lås på dumper og løft slutten av tilhengerfestet ut av stikk . Skyv trekkrok armen til den ene siden så det klarner baksiden av dump. Svinge den tilbake i linjen under lastebil og legge den på bakken.
3

Kjør lastebil til området og off-load samlet. La dump-porten helt hevet, åpen stilling. Tilbake til parkeringsplassen.
4

Tilbake til dumper opp til forsiden av overføringen trailer, ved hjelp av sidespeilene å justere førersiden av bilen med venstre side av hengeren. Sett på parkeringsbremsen og engasjere kraftuttak (PTO).
5

Walk til baksiden av overføringen trailer. Finn drifts knappen merket "Forward" på kontrollboksen på baksiden hjørnet av overføringen container. Trykk på knappen og gå sammen med beholderen til den er vinsjet helt inn i dump container. Slipp drifts-knappen. Vend låsehendelen på siden av lastebilen for å låse containeren på plass.
6

Transport lasten til området og off-load samlet fra overføringen container. Tilbake til parkeringsplassen og tilbake til overføringen trailer som før. Sett på parkeringsbremsen og engasjere PTO.
7

Slipp container lås på siden av dumper. Trykk på "Tilbake"-knappen på kontrollboksen og gå sammen med overføringen container som det er fullt vinsjet på hengeren.
8

Gå tilbake til førersetet. Koble ut kraftuttaket og starte motoren. Frigjør parkeringsbremsen og trekke fram nok til å koble trekkrok. Sett på parkeringsbremsen.
9

Swing hengerfestet armen til den ene siden og løft enden på stikk på baksiden av lastebil. Lås stikk og koble tilhengeren luftbrems og lette kontakter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144369.html

Previous:
Next:

Trucks