Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette en Flatbed på en pickup lastebil

Sette en flatbed på en pickup lastebil er ikke komplisert. Muligens den vanskeligste trinnet i prosedyren er å sette sengen på plass på lastebilen rammen. Større senger er satt ved hjelp av en kjede takstol og heise. Mindre senger kan settes ved hjelp av assistenter til å løfte hver hjørne og gå sengen på plass. Enten du skal installere en produksjon seng som er designet for å passe din lastebil eller en skreddersydd kommersielle flatbed, sørg for å bruke nye seng skruer, skiver og muttere. Du trenger
Bed bolter og avstandsstykker
Diverse håndverktøy
Gad brekkjern
Socket og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Move noen elektriske ledninger på lastebilen ramme ut av veien. De fleste ledningene er festet ved hjelp av klipp som dukker av med en skrutrekker eller tang. Hvis flatbed har baklys mounts og sidelys, pass på at ledningen fører til lysene er under overflaten av rammen.
2

Plasser metallmellomleggene eller gummi pute skiver på bed-skruehullene på lastebilen rammen. Bruk en kran til å senke flatbed på rammen, eller be assistenter til å plassere sengen på rammen. Juster bed-bolt hullene så tett som mulig med hullene i rammen.
3

Sett den smale enden av en gad brekkjern inn i en av de bed-skruehullene på forsiden av glassplaten. Bruk bar å manøvrere bed-bolt hull rett over hullet i lastebil ramme. Sett inn en seng bolt gjennom sengen og fullt gjennom lastebil ramme for å holde dette hjørnet av sengen på plass.
4

Juster de resterende bolt hullene med gad brekkjern og sette inn en seng bolt i hver hullet som du går.
5

Organiser låseskiver og muttere i sett og plassere hvert sett under lastebilen i nærhet til sengs bolter. Sette en lås skive og mutter på hver bolt og stram til mutterne med klokken med en stuss og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144367.html

Previous:
Next:

Trucks