Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik gjenoppretter en lastebil Rack

Du kan bruke lastebil racks for omtrent alt fra hauling trelast og rør til gokart små båter og surfebrett. De beste racks bruke tube stål med sveiste forbindelser. Av og du kan komme over en avtale på et stativ som er blitt igjen for å ruste, med en pris som er for godt til å motstå. Så lenge du har den kunnskapsrike og utstyr til å arbeide med stål, kan du gjenopprette en lastebil stativet. Først må du iscenesette stativet utenfor verkstedet. En baldakin er ideell for å beskytte stativet fra regn eller snø når du bruker de siste strøk med maling. Du trenger:
støvmaske
Vernebriller selg Electric jeksel
fine sliping hjulet
Finish sander
80-sandpapir
Latex hansker
Aceton
Rags
Sveiseutstyr
Epoxy primer
Epoxy maling
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser stativet nøye for sprekker sveiser eller flekker der røret stål har rustet gjennom. Du kan fikse sprakk sveiser av spot-sveising. Du fyller hull i røret stål ved lodding. Hvis du finner overdreven rust som kan kompromittere stabiliteten av stativet under en belastning, planer om å erstatte den delen med en tilsvarende diameter tube stål eller stålrør.
2

Bruk støvmaske og vernebriller. Fest en fin sliping hjulet til en elektrisk kvern eller elektrisk drill. Bruk vinkelsliper for å fjerne rust fra eventuelle sprekker sveiser og rundt noen hull du må fylle.
3

Sand hele stativet med en finish slipemaskin og 80-sandpapir. Sand bort så mye rust eller malingen som mulig. Detalj eventuelle områder som nødvendig med vinkelsliperen så stativet er jevn og glatt.
4

Ta på gummihansker, den støvmaske og dine vernebriller. Fukt en klut med aceton og tørk hele stativet med det. Snu fille ofte og legge aceton hver gang. Bruk en frisk fille når du får en opphoping av slipestøv og rust på en fille. Ideen er å rense stål grundig slik at du kan reparere og male det.
5

Spot-sveise eventuelle sprekker sveiser. Tillate sveisene avkjøles og male dem glatte. Lodde og fylle eventuelle hull og male dem når lodding er avkjølt. Gjør et siste touch-up med slipemaskin og tørk de områdene med aceton for å fjerne slipestøv.
6

Heve stativet på tre blokker. Påfør to strøk med epoxy primer til alle overflater av stativet. La første strøk tørke før du påfører andre. Fullfør gjenopprette stativet ved å bruke to eller flere strøk med epoxy maling eller all-weather maling. La hvert strøk tørke helt før du påfører det neste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144361.html

Previous:
Next:

Trucks