Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge til en Leaf Kit for en lastebil

Legge et blad kit til en lastebil er en måte å øke sin bæreevne. Leaf kits for to-hjulstrekk og firehjulstrekk lys og full-size lastebiler er tilgjengelig for både foran og bak suspensjonen. Noen kits består av et enkelt blad våren som bolter til eksisterende stabelen. Andre pakkene inkluderer fjærer, U-bolter, sjakler, avstandsstykker og coil-over støtdemperen. Jobben krever en viss grad av kompetanse og bør ikke være forsøkt uten hjelp av en erfaren mekaniker. Vurdere ytterligere belastning krav til lastebilen din og legge en passende blad kit. Du trenger
Leaf spring kit
bremseklosser
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Arbeidshansker
Ratchet og socket sett
Wrench sett

Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren, satt i nødbremsen og blokker forhjulene. Plasser en etasje donkraften under den bakre differensial eller den fremre tverr-bjelken av ramma. Hev lastebil og støtte hver side av bakakselen eller front tverrbjelke med bukker.
2

Løsne og fjerne mutrene på begge hjulene. Fjerne hjulene og rull dem til side.
3

Fjern bladet våren U-bolter fra hver ende av akselen. Løsne og fjern blad våren festeboltene på sjakler og våren kleshengere på begge bladfjærer. Lagre boltene. Iført arbeidshansker, fjerne fabrikken bladfjærer fra lastebilen.
4

Fjern eksisterende blad våren støtfangere hvis settet inneholder større funn. Avhengig av den aktuelle kit, installere de nye støtfangere til via de eksisterende bolter eller gitt bolter.
5

Se installeringsinstruksjonene og plasser enden av den nye bladfjærer merket "Front" mot fronten av lastebilen. Koble fremre av de nye fjærer til fronten våren kleshengere med de lagrede bolter, men ikke skru dem på dette tidspunktet.
6

Løft den motsatte enden av hvert blad våren på plass i de bakre sjakler . Sett de lagrede boltene og stram dem godt. Trekk til våren hengeren boltene på forsiden av hvert blad våren sikkert.
7

Sett de eksisterende eller nye U-bolter i hver ende av akselen. Trekk til U-bolt nøtter sikkert.
8

Sett hjulene på lastebilen og trekke til mutrene. Hev lastebil med gulvet jack, fjerne bukker og senke bilen til bakken. Kontroller slepe nøtter og stram dem godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144359.html

Previous:
Next:

Trucks