Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Air Suspension på en Chevy Silverado

Den nye generasjonen av luftfjæring kits tilgjengelig for full størrelse pickups som Chevrolet Silverado har sterkt forenklet prosessen med å installere luftfjæring. Snarere enn å slakte din lager suspensjon, er dagens kits designet for å arbeide i samklang med lager komponenter til ikke bare lavere ride komfortabelt, men også for å gjøre det og samtidig beholde riktig opphengsgeometrien nødvendig for å hindre ujevn slitasje på dekkene. Det beste oppsettet til å bruke er en air ride system som inkorporerer støtdemper i luften våren for å forenkle installasjonen. Du trenger
Automotive jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Rear senke fjærer
3/8 tommers stasjon socket set
Spring kompressor
Show More Instruksjoner
Installer den bakre Air Ride Suspension
en

Jack opp bilen og støtte rammen med bukker. Bruk hjulmutternøkkel å fjerne lastebilens hjul fra både foran og bak på bilen.
2

Begynn installasjonen av luftfjæring kit på bakakselen på lastebilen. Støtt bakakselen med et par jack stands, deretter studere hvordan de bakre bladfjærer er festet til lastebilens ramme. Hver bladfjær er boltet til akselen ved hjelp av to sjakler, og deretter til en ramme med bøyler. Unbolt sjakler først å frigjøre bladfjær fra akslingen, og deretter bruke socket fastnøkkel til å skru fra hverandre to kleshengere på forsiden og baksiden av bladet våren, senk deretter våren til bakken.
3

Monter det nye senke blad våren i lager blad vårens sted ved første bolting endene av bladet våren til kleshengere, deretter installere sjakler over akselen og bolting dem på plass.
4 < p> Monter luftfjær mellom rammen og bladfjæren. Luften våren har en festebrakett i begge ender. Juster hullene i braketten med hullene på rammen og deretter bruke pipenøkkel og bolter som leveres med luftfjæring kit for å sikre luft våren på plass. Bunnen av den luftfjær som bolter til bladfjæren holdes på plass ved hjelp av en sjakkel og bolter lik sjakler som fester akslingen til bladfjæren. Installer luften fjæren på bladfjær ved å sikre sjakler rundt bladet våren og deretter bolte dem på plass.
5

Route luftledningen fra beslaget på lufta våren til plasseringen av luften Kompressoren og lufttanken enhet, som vil bli installert senere. Reinstallere bakhjulet på lastebilen. Installasjonen av luften fjæren på baksiden av lastebilen er den samme på både fører-og passasjersiden.
Installer Front Air Ride Suspension
6

Studer forhjulsoppheng oppsett av lastebilen mens du sitter vendt mot motorrommet. Rett foran deg er at skivebremsen, og bak på lastebilen er bremsekalippernes. På tolv stilling er øvre kuleledd bolt, og på 6:00 er den nedre kuleledd bolt. Til din foran lastebilen, vil du se tie rod det sier bolter til styrearmen på spindelen. Nedenfor det nedre kuleleddet vil finne den nedre styrearm, hvor fjæren /støtdemper er montert gjennom den øvre kontrollventil arm gjennom toppen av hjulet godt på sjokket tårn, som kan sees i motorrommet.

7

Støtt nedre kontroll arm med jekken og legge litt press oppover for å komprimere våren, men ikke løft lastebilens ramme ut av bukker. Installer våren kompressor på lastebilens våren, innstramming ned boltene for å feste fjæren på plass. I bunnen av fjæren på den nedre kontroll arm vil du finne våren festeklipsene. De kan fjernes ved å løsne boltene med fastnøkkel.
8

skru fra hverandre støtdemper fra under den nedre kontroll arm med pipenøkkel, deretter skru ut støtdemperen fra sjokket tårnet ved å fjerne sjokk tårn bolter plassert inne i motorrommet på lastebilen. Fjern våren stopperne som ligger på toppen av våren.
9

Senk forsiktig jack å frigjøre våren og støtdemper fra sjokk tårn og den øvre kontroll arm. Komprimere våren med hendene slik at det vil være lettere å fjerne, og løft våren og støt opp gjennom den øvre kontroll arm.
10

dekomprimere våren forsiktig. Under spenning, kan automotive fjærer være svært farlig. The air ride støt /våren enhet består av tre deler: luften våren selv, og øvre og nedre sjokk mounts. Den øvre svingmetall bestå av fire bolter som settes inn gjennom bolthullene plassert i toppen av tårnet sjokk. Bolt disse på plass først, og deretter heve den nedre kontroll arm og skru den nedre sjokk festes oppå den nedre kontroll arm. Sett luftledningen i montering av luftfjæring og rute luftledningen gjennom rammen til sengen av lastebilen.
Installer Air Ride Hardware
11

installere luft tank og kompressor i lasteplanet, bolting dem til gulvet med den medfølgende hardware og ruten deres luftledninger i henhold til veiledningene for settet. Fire luftledninger vil kjøre til de fire hjørnene av lastebil, og en enkel luftledning vil bli rutet fra kompressoren til luft tank.
12

Route den elektriske linjen for bryterne som følger med luften suspensjon kit under førerhuset på lastebilen, og deretter opp gjennom motorrommet og inn i lastebilen gjennom brannmuren. Installer bryteren boksen i henhold til veiledningene for settet. Før luftkompressor makt på samme måte og sette det inn i sikringsskapet av lastebilen i henhold til veiledningene for settet. Ikke to luftfjæring kits er kablet likt.
13

Blås opp luftfjæring, og deretter setter hjulene på lastebilen. Fjern bukker og teste kjørehøyde av trucken med helt deflating kollisjonsputer hjelp bryterboksen installert i førerhuset på lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144358.html

Previous:
Next:

Trucks