Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Montering Instruksjoner for Meyer EZ Vector snøploger

Snøploger brukes til å fjerne snø fra veier og parkeringsplasser. Snøplog front kalles moldboard. Den er koblet til en A-ramme og dreietapp bar. Snøploger er montert på den fremre ende av lastebiler nær eller på støtfangeren. Meyer EZ-Vector snøploger er designet for å monteres på 4x4 pickup lastebiler. Vector EZ-mount system kan raskt festes til en lastebil eller fjernet fra den. Noen av Meyer EZ-mount ploger har dual halogen lys på dem. Den ekstra lys hjelper sjåførene se mens de er pløying under tung vinter snø. Du trenger:
Stikknøkkel satt
en 3/4-inch skiver, 8
1/2-13 etter en 3/4-inch bolter, 8
en 3/4-inch låsemuttere, 8
seks kvadrat avstandsstykker
7/16-14 etter 2-1/2-inch bolter
2 1/2-inch flate skiver
to 1/2-tommers låsemuttere
1/2-13 etter en 3/4-inch bolter
en 3/4-inch lås nøtter
bilens brukerhåndbok
Momentnøkkel
Anti-seize smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern slep kroker på fjellet. Fjern bolten og skiver av air dam på fjellet med en pipenøkkel. Fjern air dam. Hold alle bolter, skiver og annen maskinvare som du fjernet med to kroker og air dam. Sett dem til side på et trygt sted.
2

Fjern boltene fra bilens ytre støtfanger braketter, hvor de er plassert i endene av undersiden av støtfangeren. La den andre enden av braketten forbli der den er festet til bilens ramme.
3

Fjern de tre midterste støtfangerstagets festeboltene på fører og passasjer side av kjøretøyets ramme. Hold alt av hardware, men boltene, da de ikke vil bli gjenbrukt. Sett dem på et trygt sted.
4

Plasser gaffelbolten monteringsramme over enden av kjøretøyet rammen. Juster hullene i rammen og festerammen. Sett flate skiver på åtte 1/2-13 etter en 3/4-inch skruer. Sett boltene inn i hullene på monteringsrammen og kjøretøy ramme. Spinn lock-nøtter på med hånden, men ikke stram eller låse dem på plass ennå.
5

Fjern fremover bolter fra plog sin svaie bar parentes.
6

Plasser hullet i midten av de seks kvadrat avstandsstykker over seks hull av bilen rammens metal cross-medlem strålen. Plasser gaffelbolten bæreavstiver over avstandsstykker. Sett 7/16-14 ved 2-1/2-inch bolter, flate skiver og låsemuttere. Trekk til låsemuttere med pipenøkkel for å sikre det på rammen. Monter gaffelbolten bæreavstiver på gaffelbolten ramme med 1/2-13 etter en 3/4-inch skruer og låsemuttere. Stram låse mutrene for å feste.
7

Sett støtfangeren. Skyv gaffelbolten ramme så langt det vil gå under bilen. Trekk til støtfanger festene til bilens manuelle dreiemoment spesifikasjoner.
8

Påfør et lag med glidemiddel til endene av heisen rammen. Sett endene på heisen ramme inn i rørene av gaffelbolten rammen. Dreie justerings boltene på gaffelbolten rammen før de kommer i kontakt med heisen rammen. Ikke stram dem.
9

Løsne det blå håndtaket pinnene plogen montering. Kjøre bilen opp til EZ-mount forsamlingen til A-frame kommer i kontakt med gaffel ramme montert på kjøretøyet. Sentrum panseret på bilen til løftearmen for å sikre riktig justering med heis ramme styreplatene. Drive frem noen få inches å skyve A-frame vinkel mot gaffelbolten rammen. Ikke bekymre deg hvis du flytter monteringen i løpet av denne prosessen som det vil bli presset frem litt før A-ramme fester seg til gaffelbolten rammen.
10

Fest ledningen til sveiv-stå å batteriet per sine pakkeinstruksjoner. Juster sveiv-standen av plogen til fronten på bilen øker litt. Tvinn de blå håndteres pins til å flytte den lille delen av pinnene tilbake til omstilling med sine spor å engasjere pinnene og snapper dem tilbake på plass. Dersom blått håndtak pins ikke slå tilbake på plass, flytter sveiv-stå opp eller ned før de gjør.
11

Fjern lenket Låsetappen på kranken-stand. Fjern den elektriske kontakten på kranken-stand. Fjern sveiv-stativet fra A-frame. Sett sveiv-standen i transportrøret som ligger på sjåførens side av snøplogen Med heis rammen slik at den er i en vertikal tilbaketrukket stilling i røret. Fest den elektriske kontakten på kranken-stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144347.html

Previous:
Next:

Trucks