Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en 1999 Toyota Tacoma

The 1999 Toyota Tacoma pickup lastebil ble designet for å være funksjonell og komfortabel. Den er laget for å dra tunge nyttelaster i seng samt slep trailere og annet utstyr, alt samtidig som det gir klimakontroll og et stereoanlegg. Hvis du eier en Tacoma, kan du av og til er problemer, som du ofte kan fikse på egen hånd ved feilsøking. Instruksjoner
en

Sørg parkeringsbremsen frigjøres hvis du ser "brems" lampen tennes. Trekke over, åpne panseret og sjekke nivået på bremsevæske hvis lyset ikke slår seg av etter at du slipper parkeringsbremsen. Hvis nivået er normalt, kan det hende du trenger å kontakte en mekaniker for brems reparasjoner.
2

Park bilen så snart det er trygt hvis "Batteri"-indikatoren tennes. Et batteri problem kan føre kjøretøyet til å miste makt brått. Åpne panseret, ta ut batteriet og ta det med til en auto deler butikken for lading eller erstatning.
3

La kjørebane, vri nøkkelen til av-stilling og la motoren kjøle fem minutter hvis du ser "Low Oil" lys. Åpne motorrommet, og trekk ut peilepinnen merket "motorolje." Kontroller oljenivået ved å rense ut peilepinnen, sette den inn igjen, dra den ut igjen og deretter merke seg oljenivået. Hvis det er lavt, tilsetter olje.
4

Park bilen på en trygg parkeringsplass så snart som mulig hvis du ser på "Check Engine" light eller "ABS" lyset kommer på. Disse viser at det er et problem med motoren eller anti-lock bryte systemet, noe som ville gjøre det farlig å fortsette kjøringen. Kontakt en mekaniker eller Toyota forhandler for å få hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144346.html

Previous:
Next:

Trucks