Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Min Dodge RAM Truck vil ikke gå inn Park

Det kan være flere grunner til en RAM lastebil vil ikke gå inn i parken. Dodge utstedt en tilbakekalling varsel for skiftende kolonnen, som, hvis det svikter, kunne stoppe bilen fra å bli satt i parken. Hvis dette er problemet, vil reparasjonen gjøres gratis av Dodge. Andre saker kunne forholde seg til overføring. Hvis sendingen er skadet, kan reparere være for komplisert til å utføre hjemme. Parken pin kan også være den skyldige. Parken pin er, bokstavelig talt, en liten nål som holder bilen i Park, denne delen er utsatt for brekkasje. Du trenger
Wrench
Skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk den nøytrale sikkerhetsbryter. Prøv å sette bilen i park. Har giret fysisk flytte? Hvis den gjør det, men vil ikke gå helt inn i parken, så problemet kan være med nøytral sikkerhetsbryter. Skift ut bryteren i dette tilfellet.
2

Fjern overføring pan. Hvis det har små biter av metall i det, er dette problemet. Avhengig av hvilken type metall og hvor den kom fra, kan problemet være ganske alvorlig. Har bilen inspisert av en mekaniker eller overføring ekspert. Hvis det ikke er noen problemer med overføring annet enn å reparere de ødelagte delene (sannsynligvis et band, i dette tilfellet) reparasjonen bør ikke være for dyrt. Hvis det er andre problemer, kan overføringen må gjenoppbygges --- som er dyrt.
3

Sjekk sammenhengen. Det kan ha bøyd eller gled av, og dette kan oppstå når lastebilen kjører over noe stort. Leddforbindelsen er plassert på overføring. Skyv sammenhengen fremover. Hvis den beveger seg, så det har glidd av, og vil måtte justeres. Undersøke linkene og se etter svinger. Hvis koblingen er bøyd, må den byttes ut eller rettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144343.html

Previous:
Next:

Trucks