Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign Truck Lengde mellom nye Lastebiler og eldre lastebiler

Når man sammenligner lastebiler, forbrukerne har en rekke hensyn. Blant dem er drivstofføkonomi, utseende, tilstand og hensikten med kjøretøyet. Folk sammenligne eldre og nyere lastebiler. Forbrukere bør også se på lengden av kjøretøyet. Lengden av lastebilen er viktig fordi en lengre kjøretøy er vanskeligere å manøvrere, krever øvelse for å bli vant til lengre lengde og er vanskeligere å håndtere. Store kjøretøyer som lastebiler har mer blindsoner så vurderer lastebil lengden kan bidra til å bestemme vanskelighetsgraden av å kjøre bilen. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Forskning sammenlignbare lastebiler. Når du ser på eldre lastebiler versus nye lastebiler, se på samme modell eller merke lastebiler for sammenligningens skyld. For eksempel sammenligne en eldre Toyota Tacoma med en nylig gjort Toyota Tacoma. Dette sikrer det ikke er en forskjell i lengde mellom truck merker eller types.The samme merke av lastebilen vil ofte endre seg over årene som design er endret, slik at lengder variabel. Andre merker eller typer av lastebiler vil vanligvis ha forskjeller i lengder.
2

Mål både lastebiler fra fremre støtfanger til baksiden. Målt fra siden for å få lengder på de lengste punkter eller måle under trucken fra forsiden av støtfangeren til baksiden. Få noen til å hjelpe tiltak som gjør det lettere fordi de kan holde målebåndet til fronten av lastebilen. Måle lengden på lasteplanet mens stående i baksiden av lastebilen hvis lengden av lasteplanet er en nødvendig behandling, slik som for haling formål. Hvis foretrukket, måle bredden av lastebilen som samme tid. Mål bredden som det bredeste punktet av lastebilen, som vanligvis er i front.
3

Legg i noen statister til lengden. Statister på lastebiler kan omfatte tauing enheter eller gjenstander som henger bak lastebilen.
4

Sammenlign lengder. Se på hvilken kjøretøyet har en lengre lengde og som har en kortere lengde. Lastebiler med en lengre lengde trenger mer tid til å stoppe enn mindre lastebiler og vil ha mer blindsoner under kjøring. Større lastebiler er også mer utfordrende å lukeparkere og er ofte vanskeligere å håndtere enn de mindre lastebil. For fagfolk som haling elementer i lasteplanet, kanskje mindre lengden ikke har en stor nok seng for elementene blir halt i lastebil. Hvis lastebilen sengen er en vurdering, sammenligne målinger fra lastebilen seng i stedet for den totale lengden på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144334.html

Previous:
Next:

Trucks