Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Test Elektrisk Trailer Bremser

Hjertet av en trailer elektriske bremsesystemet er kontrolleren, som forsyner strøm inn i systemet og gjennom elektromagneter i bremsene. Når energi, disse magnetene feste til bremse trommelen er roterende flater og spakene for å kontrollere bremsing. Av denne grunn, testing elektriske tilhengerbremser innebærer å teste og evaluere gjeldende flyt mellom styring og magnetene samt teste levedyktighet av kontrolleren og magneter. Du trenger
Amperemeter
rettholt verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Raise Your trailer ved hjelp av en jekk og posisjon en jack stå under rammen for støtte og stabilitet. Se i trailer dokumentasjon for spesifikke anbefalinger fra produsenten på å løfte og støtte tilhengeren slik at du trygt kan få tilgang til bremsene.
2

Sjekk kontrolleren dagens produksjon. Finn brems kontrolleren og koble den blå ledningen fra enheten. Koble amperemeter i serie med linjen der du bare fjernet den blå ledningen for å måle strømmen. Sammenlign strømstyrken lese til kontrolleren spesifikasjoner for å avgjøre om kontrolleren er å produsere den nødvendige strøm. Hvis ikke, se produktets dokumentasjonen for instruksjoner om hvordan du feilsøker kontrolleren.
3

Sjekk kontakten hvis strømstyrken ikke er tilfredsstillende etter feilsøking kontrolleren. Fjern kontakten og sjekk pinnene for korrosjon, løse ledninger og generell slitasje. Installere kontakten og gjenta kontrolleren test i trinn 2. Hvis kontakten fungerer som den skal, kan du gå videre til neste trinn.
4

Koble en av magnet ledninger og koble et amperemeter mellom ledningene. Måle og dokumentere dagens nivå. Sammenlign dette strømstyrken verdi til dine spesifikasjoner for å finne ut om magnetene er å motta og behandle tilstrekkelig strøm fra kontrolleren basert på størrelsen på bremsene. Hvis ikke, kan du se i brems og magnet spesifikasjoner for å lære hvordan du feilsøker disse komponentene for merke og modell.
5

Kontroller slitasje på magneter som et forebyggende tiltak. Bruk en linjal verktøy for å kontrollere og inspisere hver magnet ved å legge rettholt flatt mot overflaten av magneten. Unormal slitasje vil bli indikert dersom magnet overflaten avviker fra rettholt på noe punkt. Skift ut magnet hvis unormal slitasje er tydelig. Sjekk også å se om noen del av magnet spolen er synlig gjennom materialet vendt av magneten. I så fall erstatte bremsene på begge sider av akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144332.html

Previous:
Next:

Trucks