Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Trailer hjelp av en Front Hitch

Front trailer uhell er et hjelpemiddel når det gjelder å sikkerhetskopiere tilhengere på trange steder. Når din opplevelse av backing tilhengere av speil er begrenset, kan være i stand til å se hvor du skal oppnås ved å ha tilhengeren foran deg. En front tilhengerfeste er også nyttig når du sikkerhetskopierer traileren rundt et hjørne. Ved hjelp av en front trekkrok vil også hjelpe deg å bli mer kjent med hvordan en trailer beveger seg som det er backing på plass. Instruksjoner
en

Reise til ønsket plassering med traileren på baksiden stikk av kjøretøyet. Sikkerhetskopiere en trailer med fronten hindring er kun for svært korte avstander. Ikke forsøk å kjøre bilen mer enn noen få meter med en trailer festet til fronten av det.
2

Blokker tilhengerens dekk og hekt av trailer bakfra stikk. Snu kjøretøyet rundt slik at den vender mot tungen av tilhengeren. Hekt tungen på traileren til den stikk i fronten på bilen.
3

Back bilen opp, trekke tilhengeren på forsiden av det til du kan se klart stedet inn hvor tilhengeren må sikkerhetskopieres.
4

kjøre bilen frem til å starte sikkerhetskopieringen traileren til ønsket plassering. Husk at når du slår bilen til høyre, vil bakenden av tilhengeren gå til venstre. Også når du slår bilen til venstre, vil bakenden av tilhengeren går til høyre.
5

Blokker tilhengerens dekk og hekt trailer fra fronten stikk når det har blitt sikkerhetskopiert på plass. Rygge kjøretøyet bort fra tilhengeren. Når tilhengeren må flyttes igjen, kan det være festet til den bakre trepunkt og drevet fra tilhengerens plassering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144331.html

Previous:
Next:

Trucks