Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ingen av Power dørlåser Arbeidet Min 1996 Ford F - 350 Crew Cab

Ford F - 350 , en full - size pickup lastebil tilgjengelig i firehjulstrekk , ble introdusert i 1957 . Som en del av Fords Super Duty -serien, er 1996 F - 350 en heavy- duty truck stand til å slepe tung last. Til tross for sine evner, er F - 350 ikke er unntatt fra elektriske problemer som feil dørlåser. Problem

Ford teknisk service bulletiner har rapportert at strømmen lock svikt er vanlig blant 1996 F - 350 -modeller. Før opplever total fiasko , strøm sluser er sannsynlig å arbeide midlertidig og kan bli ute av drift en om gangen eller alle samtidig .
Årsaker

Den primære årsaken til en makt Låssvikt er dørlåsen magnetventil , som gir strøm til dørlåsen aktuator. Magnetventil oppstår vanligvis på grunn av en elektrisk feil som skyldes en defekt sikring . Hvis ikke spolen , er en annen årsak uvirksom låser kraften dørlåsen aktuator selv, som fysisk låser og låser dørene.
Solution

Etter å ha konsultert brukerhåndboken , kan du sjekke bilens sikringsboksen for å se om den gamle sikringen forårsaket magnetventil svikt . Selv om sikringen reparasjon koster ca $ 40, kan en ny dør aktuator koste tre ganger for hver dør , ifølge Auto MD .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144330.html

Previous:
Next:

Trucks