Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en utetemperaturføleren på en Toyota Truck

En bilens utetemperaturføleren er også kjent som den omgivende lufttemperatur sensor. På de fleste Toyota lastebiler, det ligger bak nedre grill dekke litt til passasjersiden av bilen. Sensoren er liten, men lett synlig hvis støtfangeren er fjernet eller når du ser opp fra under bilen (når det er på en heis). Du trenger
Lift eller rampe
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Drive lastebilen opp på en heis eller rampe. Mekanikeren må ha tilgang til bunnen av kjøretøyet. Kontroller at parkeringsbremsen er på når trucken står på heisen.
2

Fjern fremre støtfanger. Dette er et alternativ til å kjøre lastebil på en heis. Prosessen med å fjerne støtfangeren varierer med året og modell av Truk. Rådfør eierens reparasjon for å få ytterligere informasjon om hvordan du fjerner fremre støtfanger.
3

Se etter en liten firkantet flat sensor ikke mer enn to inches høy og bred. Det bør være plassert bak den nedre grillen nær støtfangeren på passasjersiden av bilen.
4

Skru sensoren fra montering spenne med en skrutrekker. Løsne sensoren fra den eneste ledning den er festet til. Klippet den nye sensoren inn i den ledningen. Skru den nye sensoren tilbake i montering brace.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144323.html

Previous:
Next:

Trucks