Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Truck Glass

Sett glasset i lastebilen din hvis den har en sprekk eller chip, slik at den ikke sprekker videre - eller brekke. En profesjonell kan erstatte din lastebil glass, enten det er frontruten, rygg glass eller vinduer, men å gjøre det selv er ganske enkelt og billig, og kan være ferdig på en dag. Kjøp glass som passer din lastebilens ramme, og med noen få trinn kan du ha helt nye glass montert i lastebilen. Du trenger:
varmt såpevann
myke filler
vindu pakning
silikon glass fugemasse
vaselin
nylon ledningen eller streng
glass
glass renere

Vis mer Instruksjoner
Installere glass
en

Rengjør lastebilens vinduskarmen med varmt såpevann og en myk klut for å fjerne all smuss og rust. Tørk overflaten med en ren, tørr klut og deretter fjerne den gamle pakningen. Skifte pakning vil sikre en effektiv tetning for det nye vinduet, den gamle pakningen kan ha sprekker og rifter fra år slitasje
2

Plasser den nye pakningen rundt omkretsen av vinduskarmen, med. slit vendt utover, og press pakningen ned slik at den passer godt inn i sporet rundt rammen.
3

Påfør et tynt lag med tetningsmasse rundt omkretsen av det ytre sporet på vindusrammen. Spre et lag med vaselin i spalten rundt pakningen. Trykk på nylon ledningen eller streng i sprekken på pakningen. Kjør ledningen helt rundt innsiden av rammen groove, slik at de to endestykkene avslutte spennende i bunnen midten og henge ned i det indre av lastebilen.
4

Plasser glasset i vinduet ramme. Har en person sitte inne i lastebilen, støtter glasset fra innsiden mens du plasserer den i vinduskarmen.
5

Har den personen i bilen trekke nylontråd, bringe halvparten av pakningen til det indre av glasset. Trykk på ytre halvdel av pakningen på utsiden av glasset.
6

Clean overflødig vaselin forsiktig av glasset med glass renere og en fille.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144322.html

Previous:
Next:

Trucks