Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Wood Truck Bed

Lastebiler er designet for transport av tunge, lange gjenstander. Naturligvis denne nytten kan komme til en pris. Når lastebilen sengen har blitt så spist opp av rust eller skadet utover reparasjon at det er en fare å bruke, kan du bygge en lastebil seng av tre. Sengen skal være solid, holdbar og veien trygg, og når du er ferdig med å sette opp lysene. Du trenger
skralle med stikkontakter
Målebånd
4-tommers med 6-tommers biter av tre
Bordsirkelsag
bolter
Metal hengsler
Trailer lys

Vis flere instruksjoner
en

Hekt den opprinnelige lastebil seng. Bruk en skralle og socket, løsne bolter som holder lastebilen sengen på plass. Når boltene er løsnet, fjern lasteplanet. Du trenger et par av folks hjelp til å gjøre dette.
2

Mål bredden på den gamle lastebilen seng med et målebånd.
3

Slice åtte biter av 4-tommers av 6-tommers biter av tre i bredden målt i trinn to. Skru bitene inn i sengen ved hjelp av bolter.
4

Screw 4-tommers med 6-tommers biter av tre longways i sengen. Gjør dette til sengen er helt dekket.
5

Place tre platene på toppen av hverandre og plassere dem på den ene siden av sengen for å skape en vegg. Gjøre det for den andre siden av sengen.
6

Skjær tre styrene til bredden på sengen. Plassere disse på tvers av bitene i Trinn 5. Sørg for at du plass dem ut jevnt. Skru platene inn i styrene nedenfor.
7

Hengslene tre vegger med metall hengsler. Sett tilhengeren lysene på baksiden av sengen. Disse er nødvendig for lastebil å være road-safe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144320.html

Previous:
Next:

Trucks