Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Tow Hook

Tow kroker være et middel for enten hjelpe noen som trenger et slep, eller en måte å feste bilen til en annen for å komme deg løs. Et godt tilbehør å ha hvis du av veien eller bor i et område som er landlig og robust i visse årstider, fabrikkere og installere dine egne slepekrok er en måte å spare penger på prosjektet og gi en tilpasset slepekrok system for lastebil eller kjøretøy. Du trenger
Wrench sett
Ratchet socket satt
Kraftige stålplater
Steel D-ringer eller heavy duty stålrør
Sveiser
C-klemmer
Drill
3/8 tommers metall bit
3/8 tommers hex bolter med låsemuttere
Razor kniv
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den fremre støtfangeren på din kjøretøy med festeboltene på undersiden av støtfangeren, på fører-og passasjersiden av rammen. Avhengig av kjøretøyet kan det være to monteringsbraketter og støtter. Du trenger ikke å fjerne teser. Beholde boltene for å installere støtfangeren når prosjektet er fullført.
2

Mål avstanden på forsiden ramme støtfanger braketter. Forskjellige konfigurasjoner på ulike biler betyr dette trinnet vil variere. Nødvendigheten er å montere en stålplate til rammen på kjøretøyet for å styrke eller trekkroker vil rive av og en støtfanger med den når den brukes. Finn punktene på din front rammen under støtfangeren der en stålplate kan monteres.
3

Klargjør slepekrok mount ved sveising to stål D-ringer, to stykker av bøyd stålrør i form av kroker eller ringer, eller pre-fabrikerte stålmaljer slep til monteringsplaten. Placement er ditt valg, men hvis du monterer to kroker eller D-ringer være sikker på at de er jevnt fordelt for vektfordeling. En to krok design er en god idé som det sprer seg lasten påpeker over enheten lettere.
4

Klem monteringsplaten til rammen hvor det skal installeres. Lag hull for festeanordningen gjennom både platen og rammen på samme tid for å være sikker på riktig innretting. Hvis du ønsker, når platen er boret gjennom, og du har startet hullene i rammen, kan du fjerne merkingen klemme og fjerne metallplaten for gjennomføring av bore hvis du ønsker.
5

Monter platen til rammen med sekskantede bolter og mutre når hullene er boret. Pass på at de er sikret og er skrudd ordentlig.
6

Løft støtfangeren på plass der den skal installeres på nytt. Markere plasseringen av dine kroker på innsiden av støtfangeren. Skjær forsiktig bort fleksibel støtfanger materiale, og sørg for å lage en åpning så liten som mulig for krokene å stikke gjennom. Nødvendigheten er bare å ha en klar tilgangspunkt for å feste kroker eller ringer, trenger ingen annen del av forsamlingen til å bli utsatt for, og jo mer lukket støtfangeren forblir bedre.
7

Re- installere støtfanger til bilen med de originale bolter og maskinvare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144318.html

Previous:
Next:

Trucks