Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en snøplogen på en Dodge Dakota

Feste en snøplog til en Dodge Dakota tar din lastebil fra bare praktisk å virkelig talentfull. En plogblad på lastebilen din kan du pløye snø fra din egen eiendom, som av venner og familie, eller som en liten bedrift å tjene litt ekstra penger. Ved hjelp av monteringssettet som følger med plog din gjør jobben grei. Du trenger
Wrench satt
Ratchet socket satt
Drill: valgfri
C klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern fremre støtfanger ved å fjerne de tre boltene på både førersiden og passasjersiden av støtfanger støtte brakettene er plassert foran rammen. Fjern boltene fra de ytre støtfanger bukseseler, og fjerne bukseseler. Beholde alle disse delene på et sikkert sted for re-installasjon på bilen når plogen er fjernet.
2

Place festebraketten eller rammen på plass på innsiden av kjøretøyet ramme der det er angitt på instruksjonene. Plasseringen kan variere noe avhengig av hvilken modell av snøplog du installerer. Klem mount plate eller braketten på plass.
3

Bor hull for montering maskinvare i henhold til plasseringen på din spesiell type plog. Noen krever to hull, noen tre. Når det bores hull fjerne klemmen og monteringsbraketten og gjentas på den motsatte side hvis det er nødvendig. Noen montering forsamlinger er midtmontert, noen er montert med en brakett på hver side av kjøretøyet rammen.
4

Monter slange og laster med maskinvaren gitt. Rett inn røret og løft armenheter og sørg for at alle låsepinner eller senter mutre er strammet og sikret. Sett løftearmene inn festene og sikre. Frakk noen deler med fett, som anbefalt.
5

Fest plogen og fest med låsemutteren. Sjekke over all maskinvaren gjør at alle låsemuttere er stramme og eventuelle hengslene eller låsepinner er fullt sikret. Test enheten for å være sikker drift av plogen er glatt og uten hindringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144317.html

Previous:
Next:

Trucks