Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor går Spare Tire på en Chevy S10 Pickup ?

Chevrolet S - 10 leveres med en kompakt midlertidig reservehjul . Dette dekket er ikke ment for utvidet bruk. Ideelt sett skal du bruke reservehjul å kjøre til et servicesenter hvor du kan få den erstattet med en full - size dekk . Den kompakte reservehjul er ofte referert til som en " smultring ". Montering Plassering
p Som med mange lastebiler , er Chevrolet S -10 reservehjul holdes på plass av et metall kabel og transportør . Det ligger rett foran lastebilens bakre støtfanger støtfanger . Reservehjulet er ikke synlig med mindre du bøyer deg ned og inspisere området foran støtfangeren.
Fjerne Spare

Fabrikken jack håndtaket er nødvendig for å fjerne reservehjul fra S -10 . Dette håndtaket er plassert bak baksetet , eller mellom forsetene på hytta bakveggen hvis lastebilen er en standard cab . For å bruke den, åpnes eieren kupeen for å fjerne håndtaket og setter den inn i lasterommet i øvre passasjersiden hjørne av bakluken , slås deretter jack håndtaket mot å senke reservehjulet og fjerne den fra transportør.

Skifte Spare

å returnere fritiden sin posisjon, looper operatøren transportørens mount gjennom sentrum av reservehjul, deretter presser dekket under bakre støtfanger , reinserts jack håndtak og slår den med klokken for å heve reservehjul transportør til sin vanlige posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144312.html

Previous:
Next:

Trucks