Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Trekk en Travel Trailer Med Ford Ranger

The Ford Ranger kommer i flere forskjellige konfigurasjoner. Manuell eller automatisk girkasse, to eller firehjulstrekk, fire eller seks sylindre og lastebil bakakselutvekslinger alle påvirke trekke evner. Men uansett hva konfigurasjonen, er enhver Ford Ranger et bedre valg for å trekke en campingvogn enn nesten hvilken som helst bil. Instruksjoner
en

Legg trailer riktig. Distribuere elementer slik at 60 prosent av vekten er i den fremre delen av reise trailer. Hold tyngdepunktet så lavt som mulig og sikre elementer for å hindre bevegelse og belastning skift under slep. Holde seg innenfor den maksimale vekten grensene for samlede summer og på tungen og stikk steder.
2

Sjekk vektkontroll og svaie styringssystemer for riktig vedlegg. Se etter eventuelle løse bolter og muttere eller kjetting ikke riktig plassert.
3

Sjekk tilhengerens bremsesystem hvis det er atskilt fra lastebilens system.
4

Fest ledningsnettet fra lastebilen til tilhengeren lyssystem. Sjekk for riktig drift av alle nødvendige lys.
5

Drive forsiktig. Når farten, ta det med ro. Slå sakte og trekker frem nok til å forlate rommet for tilhengerens hjul å holde av fortauskanter og på veien. La det være minst dobbelt så mye plass som vanlig ved stopp. Når du skifter fil, sørge for at det er nok plass for lastebilen og tilhengeren.
6

Kontroller dekktrykket og alle tilkoblinger etter å ha reist noen få miles på første turen. Hver gang du stopper, sjekker alle tilkoblinger, dekktrykk, slepe nøtter og belysning operasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144304.html

Previous:
Next:

Trucks