Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva Er Limited Slip Differential på Toyota Tacomas ?

Nyere modeller av Toyota Tacoma , en kompakt pickup lastebil, kommer med en limited slip differensial , en sikkerhetsfunksjon som gjør at lastebilen å bedre opprettholde trekkraft og hindre skrens , spesielt når du skrur hjørner . Differential

I bilbransjen termer, er differensialen en girkasse som overfører kraften fra motoren til hjulene , splitting dreiemoment jevnt mens du lar hjulene til å reise baner med ulik lengde . Differensialen er en viktig del av bilens evne til å slå et hjørne eller reise på en vei der hvert dekk er på reise over en annen overflate.
Limited Slip Differential

standard differensialer er begrenset i sin evne til å tillate biler å akselerere gjennom en kurve , fordi de gir mulighet for ulike priser av hjulet rotasjon i en sving . Den limited slip differensial kompenserer for dette ved å begrense forskjellen i hastighet mellom de to drivhjulene redusere hjulspinn og hjelpe opprettholde optimal trekkraft .
Toyota Tacoma
< p > Eldre modeller av Toyota Tacoma tilbudt LSD som en del av en utstyrspakke som også inkluderte stabilitetskontroll og elektronisk antispinn . Den 2011 Tacoma gjør standard automatisk differensialsperre .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144301.html

Previous:
Next:

Trucks