Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Brush Truck

En pensel lastebil, også kjent som en kombinasjon kjøretøy, blir ofte brukt til å bekjempe branner på avsidesliggende steder som skogbranner. De er en kombinasjon av all-terreng kjøretøy, samt villmark redning kjøretøyer. Mange organisasjoner og brannvesen eier pensel lastebiler for å bekjempe branner der står brann apparat ikke kan være i stand til å fungere ordentlig. Det finnes ulike typer av pensel lastebiler som tjener ulike formål basert på deres størrelse og motorer. Du kan skreddersy børsten lastebil og konfigurere den til å møte de nøyaktige spesifikasjonene for brann og redning organisasjon. Du trenger:
Brush-lastebil kroppsdeler
Off-road dekk
Light bar
Siren boks
100-watt sirene høyttaler
Back-up beeper
250-til -400-gallon vanntank
Gummi tank festeflaten
gjenger festene
2 150-fots brannslokningsutstyr slanger (3/4-inch til 1-tommers diameter)
Slangetrommel
Frostvæske- beskyttede vann brannslukningsapparater
Spader
Chainsaw
Boltsaks
Lykter
pickax
Pike pole
Straight-finger brann rakes
Vis flere instruksjoner

en

Forskning lokale, statlige og føderale lover, forskrifter og vedtekter vedrørende brush-brannbiler før bygningen. Bestemme hvilken type lastebil du vil i henhold til bestemte regler om lastebilens utstyr og evner.
2

Skaff en heavy-duty brush-lastebil kroppen som kan håndtere ulendt terreng og off-road dekk for bedre trekkraft. Sørg for at lastebilen kommer med firehjulstrekk og automatgir, samt en utvidet tuck førerhuset for å imøtekomme flere brannmenn.
3

Skaffe sikkerhetsfunksjoner på lastebilen som samsvarer med lokale og statlige reguleringer. Forskning lokale og statlige forskrifter om utrykningskjøretøy før du kjøper noe sikkerhetsutstyr. Installer en sirene boksen, 100-watt sirene høyttaler og en back-up pipetonen. Monter en lys bar på taket av lastebilen.
4

Fest en 250-til-400-gallon vanntank til lasteplanet. Monter en gummi festeflaten under vann tank på lasteplanet. Fest vanntanken til trucken med bolting tanken på hvert hjørne av lastebil med gjengede festeanordninger.
5

Installer en diesel-eller gassdrevne vannpumpe som vil gi rom for suging fra tanken og tillate vann å reise til undertrykkelse slangen. Vannet pumpens strømningshastighet og størrelsen på tanken bør gi ca 5 minutter med kontinuerlig vannføring.
6

Fest en 150-fots brann undertrykkelse slange med en 3/4- eller 1-tommers diameter og plassere en annen lengde av 150 meter slange i lastebil som kan festes til den første slangen når det er nødvendig. Fest et ild dyse ved enden av slangen. Brannen dyse bør tillate en spray mønster justering som spenner fra en lys tåke til full vannstråle.
7

Monter flere frostvæske-beskyttede vann brannslukningsapparater og utstyr til verktøyet lommer inne i lastebilen. Plasser spader, rett finger brann raker, motorsag, bolt cutter, brekkjern, lommelykter og haker i lastebilen, samt annet utstyr som kreves i henhold til forskrifter. Sikre noe utstyr til lastebil med gummi stropper og rask frisetting hekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144298.html

Previous:
Next:

Trucks