Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte kvart paneler på en Bronco

Quarter paneler på en Ford Bronco er foran til høyre og venstre side av kroppen mellom fordørene og den fremre støtfanger. Kvart paneler beskytte de under rammen og fullføre utseendet på Bronco kropp. Begge paneler er festet til rammen på samme måte, og utskifting prosessen vil ta omtrent to timer for begge. Du trenger:
10-tonns jekk
To bukker
Phillips skrutrekker
Ratchet sett
venn til å hjelpe
Replacement kvartal paneler
Show More Instruksjoner
en

Løsne hjulet slepe nøtter på høyre og venstre hjul ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Løft de fremre høyre og venstre side av Bronco med en 10-tonns jekk. Senk Bronco på et par bukker for støtte mens du arbeider.
2

Fjern dekkene fra akslene, og sett dem til side. Fjern skruene som fester hjulet godt dekke til rammen med en Phillips skrutrekker, og trekk av dekselet bak på rammen.
3

Løsne boltene som fester kvartal panel til rammen inne hjulet godt og langs rammen hvor panelet og rammen møtes. Bruk en skralle sett. Boltene skal være i fri sikt. Har en venn trekke kvartal panel av rammen.
4

Plasser den nye kvartal panel på rammen, og har en venn holde den på plass. Beveg panelet til monteringshullene på linje med med de på rammen. Sett inn festeboltene, og stram dem.
5

Place hjulet godt dekke på rammen, og stram skruene. Plasser dekk på aksel, og litt å trekke til mutrene. Hev Bronco av jack stands, og senk den ned på bakken. Trekk til hjulmutrene

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144292.html

Previous:
Next:

Trucks