Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan unfreeze jeg Kondens i en Trailer Air Hose?

Store lastebiler har en rekke bremsesystemer for å administrere en tung trailer mens bremse ned. Ett system som kan være problematisk, spesielt i kaldt vær, er lufttrykket linjer som opererer tilhengerens lufttrykk bremsesystem. Dette systemet gjelder bremser som ligger i traileren hjulene. Det hjelper med kontrollerte stopp ved å ta noe av presset av lastebilens bremser og bidrar til å hindre trailer glidende, noe som kan skje hvis de lastebil hjulene stoppe å snu raskere enn tilhengerens hjul. Du trenger:
Tarps
Varmere
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Flytt lastebil sakte og forsiktig inn i et klima kontrollert bygningen og la bremser å tine mens de langsomt nå romtemperatur. Hvis dette ikke er mulig, stenge undersiden av lastebilen med presenninger og plassere elektriske ovner i henhold til tilhengeren for å varme luften i området, slik at bremsene å tine langsomt. Ikke påfør varme til linjene direkte, da dette vil føre til at luften ekspandere og kan føre til fukt til å bli damp, som kan utvides eller muligens brudd luftledningen.
2

Slå petcock ventilen på trykktanken mot klokken med en skiftenøkkel til å slippe ut trykket i ledningen, blåser kondens ut med det. Tillate ventilen å slippe ut luft, inntil den ikke lenger har fuktighet i den. Dette vil bidra til å avlaste noen kondens i kø for å hindre refreezing.
3

Nøye se dine trykkmålere for å sikre luftledningen har lykkes lades og holder trykket før du returnerer bilen til normal operasjon. Få bilen tilbake på veien etter linjene er tint, ved hjelp av luftbremser for å sikre linjene ikke fryses på nytt umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144284.html

Previous:
Next:

Trucks