Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Big Block Truck

Trucks er ideelle kjøretøy for tauing andre biler eller store trailere og lastebiler med store blokk motorer er den fremste type kjøretøy som skal brukes til tauing. Bilens big block motor gir deg betydelig hestekrefter og dreiemoment - to faktorer som er avgjørende for å trekke noe tungt. Hvis du befinner deg bak rattet på en lastebil med en stor blokk motor og er pålagt å taue noe, er det noen trinn å følge. Instruksjoner
en

Fest tilhengeren du har tenkt å taue til big block lastebil ved å plassere tilhengeren coupler over lastebilens trekkrok ball. Når koblingen er godt på plass, låse den ved å vippe håndtaket plassert ved siden av koblingen. Avhengig av hvor du skal, kan du ønsker å låse håndtaket med en hengelås for sikkerhet.
2

Fest tilhengerens slep kjedene til lastebilens ramme foran den bakre støtfangeren. Lastebilens ramme vil ha hull i hver side spesielt for dette formålet. Sikre slepet kjedene er godt festet til lastebilen rammen.
3

Plug tilhengerens elektronikk inn i lastebilen makt elektriske systemet ved å finne plug nær lastebilens bakre lisens plate. Test hver lys funksjon av tilhengeren ved å ha en partner sitte i bilen og bruke bremsene og slå på hver tur signal.
4

Sitt i førersetet og slå på lastebilen. Mange store lastebiler har knapper til å engasjere seg hvis du bruker bilen for tauing. Søk lastebilens dashbordet på begge sider av rattet for å se om en slik knapp er til stede. I så fall, trykk på knappen. Det vil enten lyser eller et ikon i nærheten av speedometer vil vises for å indikere sleping funksjonen er i bruk.
5

Velg første gear hvis lastebilen har en manuell girkasse. Dersom kjøretøyet har automatgir, er det nyttig å velge første gir for å få traileren bevegelse. Trykk forsiktig på gasspedalen til lastebil og trailer begynner å rulle som en. Dersom kjøretøyet har en manuell girkasse, flytte opp gjennom girkassen som du vanligvis ville gjort. Hvis du har en automatisk girkasse, skifte til stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144283.html

Previous:
Next:

Trucks