Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Løft jeg en ramcharger?

Heve sett for en ramcharger pickup lastebil kan installeres hjemme hvis du har kunnskap og de riktige verktøyene. En lift kit kan heve bilen for å imøtekomme større dekkdimensjon. Noen kits kan løfte en ramcharger slik at den kan romme dekk opp til 35 inches. Større bakkeklaring er viktig når du bruker en lastebil av veien og i vanskelig terreng. Du trenger
Momentnøkkel
Standard socket satt
Standard skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Hydraulisk gulvet knekt
Vis flere instruksjoner

en

Blokker bakhjulene i ramcharger å holde bilen ruller bakover. Løft fronten på bilen ved hjelp av en hydraulisk gulv jack sentrert under fronten på lastebilen. Bruk bukker under hver side av lastebilen for ekstra sikkerhet og fjern begge forhjulene.
2

Fjern støt fra førersiden av bilen. Plasser to hydrauliske gulv knekt under fremre differensial av kjøretøyet. Løft begge kontaktene samtidig til de kontakte differensial. Fjern aksjen U-bolten på begge sider av lastebilen.
3

Senk par hydrauliske jekker samtidig til fjærene separate fra forakselen. Fjern fjærene begynner på førersiden av bilen. Installer de nye fjærer på førersiden med en momentnøkkel stilt inn på 95 fot-pounds. Installer passasjersiden foran fjærer som bruker samme fremgangsmåte.
4

Hev de hydrauliske gulv knekt samtidig til de kontakte den nylig installerte foran fjærer. Reinstallere lager U-bolt på førersiden og dreiemoment U-bolt til 95 fot pounds. Reinstallere lager U-bolten på passasjersiden med samme prosedyre og deretter fjerne gulvet knekt, men beholde den bukker under lastebilen.
5

Installer de nye lange støt på bilen. Smør foringer og ermer før du monterer sjokk. Trekk hvert sjokk til 65 fot-pounds for både øvre og nedre bolter
6

Sett inn en ny lenger brake line -. Følger med de fleste lift kits - om nødvendig. Sett dekkene tilbake på lastebilen, fjerne jack stands, og senk bilen til bakken.
7

Block foran dekkene på lastebilen for å hindre at bilen ruller. Brukeren løfte kjøretøyet ved hjelp av en hydraulisk jekk. Plasser en jack stå under hver side av lastebilen etter at den er løftet for sikkerhet. Fjerne hjulene på hver side. Gjenta trinn 1 til 6 for baksiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144276.html

Previous:
Next:

Trucks