Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vite om en 95 Dakotas Fuel Pump Har en Returledningsfilter

I et drivstoff system , er drivstoffet tatt gjennom et drivstoff linje ut av bensintanken og pumpet til der den trenger å gå i en motor. Men hvis drivstoffpumpen forsøker å pumpe mer gass enn du trenger , det blir overopphetet på grunn av press . Dette er grunnen til at det er en retur drivstoffslangen til å ta unødvendige gass tilbake til tanken. Finne ut om du har en avkastning linje på din 1995 Dakota er en ganske enkel prosess . Du trenger
Dakota manuell
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk Dakota håndbok. Hvis du vet at ingen endringer er gjort til Dakota siden han forlot produsenten linjer, så en liste med alle delene i bilen, sammen med et diagram som er i boken . Finn drivstoffpumpen og se om den er beskrevet som å ha en returledning tilbake til gasstanken . Hvis du ikke har en manual, men du kan likevel sjekke med egne øyne .
2

Få ned og undersøke gasstanken . Begynn med linjen fra tanken som stier ut til du finner den drivstoffpumpe, som er oppført i diagrammet i manualen .
3

Se etter en retur linje. Returledningen vil komme ut av drivstoffpumpen og returnere til gasstanken . Linjen skal gå rett ved siden av spennende gassledningen , som gir en rett tilkobling fra pumpen til tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144274.html

Previous:
Next:

Trucks