Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Trailer Winch Mount

De forventede oppgaver en trailer vinsj bør mandat både uavgjort kapasitet og strukturelle kapasitet på mount sin. Avhengig av art av tilhengeren kan dette bety å tegne på et uføre ​​kjøretøy med punkterte dekk, en lekker båt med et skrog full av vann eller dra en fire-wheel-drive bilen ut av ekstremt dyp gjørme. En trailer vinsj mount bør bygges i påvente størst forventet belastning under service, størrelse alle komponenter for å overstige den forventede maksimal belastning. Du trenger
Rutepapir
Pen
Stålplate
vinkelsliper
Box tubing
Sveiseutstyr selg Electric drill
borekroner
Sveisere 'kritt
Fasteners
Socket satt
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

finne de mest funksjonelle plassering for trailer vinsj skal monteres, og dette er vanligvis i sentrum av den fremre del av tilhengeren, brodannende den bredeste delen av fjæren. Bruk millimeterpapir og en penn til å tegne ut en skjematisk av det ferdige prosjektet, inkludert høyden på noen ben som må heve monteringsbraketten.
2

Skaff en plate av stål for å tjene som montering plate, bruke minst 3/8-inch stål plate. Størrelse monteringsplaten for å være i det minste størrelsen av vinsjen monteringer pluss 2-inches rundt, men ideelt sett platen bør være stor nok til å strekke seg over festepunktene på tilhengeren uten forlengelse plate-ne som er nødvendig på sin underside eller på bunnen av den ben. For eksempel, dersom tilhengeren er tungen 3-meter bred ved sin base - den delen som er nærmest tilhengeren - og stativet skal plasseres over den del, bør monteringsplaten være minst tre meter bred
.
3

Forsterk plate ved å fabrikkere en trapes rim rundt hele undersiden av kanten sin, bruke minst 1/4-tommers boks tubing. Sveis hver seksjon av trapesens på plass ved hjelp av en en-tommers-on, en tommer-off mønster, fordi punktsveisingen ikke vil være sterk nok, og en konstant vulsten kan svekke integriteten av stål.
4

Weld ben på plass om plattformen trenger å være forhøyet. Bruk av rester av samme tunge boksen tubing, deretter dikte åtte Fishtail bukseseler fra kuttrester av stålplater og sveise dem i hver rett vinkel opprettet av bena butting opp mot felgen trapes. Bruk konstant perle for bukseseler.
5

dikte base-plater for å feste monteringsbraketten til tilhengeren. Enten må en "fot" til bunnen av hvert separate ben for å tjene som en bunnplate og en monteringsbrakett, eller ideelt fabrikkere en andre trapes som broer mellom hvert ben for å gjøre en ramme av samme dimensjoner som det forsterkende felgen under monteringsplaten . Gjør den nedre trapesform større enn festeplaten bare hvis dette er nødvendig for å oppnå de tilsiktede steder for montering på hengerramma. Tilby hele strukturen opp til sin tiltenkte posisjon og bruk sveiser kritt for å markere områder for festeboltene på base-plater eller lavere trapes.
6

Bruk en elektrisk drill til å lage hull gjennom merkene på base-plater eller lavere trapes, ved hjelp av første en pilot drill og deretter en drill størrelse for å imøtekomme de tiltenkte festene med liten eller ingen lek. Gjeninnsette festet i sin tiltenkte posisjon, overføre karakterer gjennom hullene til tilhengeren rammen, deretter gjenta boreprosessen gjennom tilhengeren rammen.
7

Bor hull gjennom monteringsplaten å matche bolt mønster av vinsjen. De fleste sub-16 ,000-lbs kapasitet vinsjer produsert for privat bruk - av selskaper som Chicago Electric, Mile Marker, Ramsey, Superwinch, T-Max og advare - bruk en 10-tommers-by-4 1/2-tommers montering mønster.
8

Fest festet til tilhengeren med klasse-8 mutter /bolt forsamlinger med vaskemaskin og fjærende skiver. Stram ned festene ved hjelp av en stikkontakt og en skiftenøkkel

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144264.html

Previous:
Next:

Trucks