Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en Dump Truck Startet

Starte en dumper er mer komplisert enn å starte en normal lastebil på grunn av dump lastebilens luftbremser. Dumperne ofte har kraftig forsterket rammer for å tåle vekten av lasten og de dumper hydraulikk. Det er viktig å utføre en walk-around inspeksjon før du starter din dumper, som dekkene lett kan kjøre over spiker, metall utklipp eller andre farlige rusk på en byggeplass. Du bør også inspisere lasten for å sikre at det sikkert. Instruksjoner
en

Gå rundt dumper og se etter eventuelle flate dekk. Bakhjulene er dual aksler, så det vil være to hjul på hver ende. Hvis dumper har to bakaksler, da begge er sannsynlig å være to aksler. Du må inspisere de indre dekk, samt de ytre dekk for deflasjon. Trykk på dekket. Hvis det gir i det hele tatt, har det sannsynligvis et hull et eller annet sted, og må erstattes. Lastebilen vil starte med et punktert dekk, men du bør ikke kjøre en dumper med punkterte dekk av sikkerhetsmessige grunner.
2

Inspiser belastning i baksiden av lastebil å sikre at det er riktig lastet. Hvis du skal transportere stein eller rusk, så de bør ikke være overfylte toppen. Hvis du skal transportere skitt og sand, sørg lerretet dekselet er ordentlig utplassert over lasten for å holde den fra å blåse ut mens du kjører.
3

Skriv førersiden døren og sitte i førersetet. Kontroller at parkeringsbremsen er satt på før du setter nøkkelen i tenningen. Trekk choken til å "åpne", deretter vri nøkkelen til "på"-posisjon. Vent til lastebilmotoren å nå sitt idle rpm hastighet. Denne hastigheten er vanligvis ca 1000 rpm, men du bør se i bruksanvisningen for lastebilen for å være sikker.
4

Vent til luft brems trykkmåler når sitt minimum press, noe som bør være over 100 pounds. Igjen, dette vil variere fra merke og modell, så sjekk brukerveiledningen for å være sikker på minimum press. Sviktende å vente på press for å bygge kan føre til ineffektiv bremsing og mulige ulykker. Når minimum trykket er nådd, så du kan kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144259.html

Previous:
Next:

Trucks