Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for en Stepside Bed på en 1953 Chevy 3100

The Stepside Chevy pickup av 1950 og 1960 har blitt en klassiker. Med sin store blusset fender og avrundet hette og frontlykter, er det 1953 som minner om en tid som har blitt beskrevet som "enklere". Når rehabilitering en klassisk lastebil, er sengen et område som krever spesiell oppmerksomhet. 1953 Chevy kom standard med en tre seng gulv, i motsetning til dagens moderne stål senger. Som med de fleste tre utsatt for vær for et halvt århundre, vil det trolig må byttes. Reservedeler, opp til og med en full seng erstatning, er laget av flere produsenter for de fleste år og modeller av Chevy lastebil, inkludert 1953 Stepside. Du trenger
bajonettsag
Hammer
Impact pistol
Metalloxidskiktsmotstånd sandpapir
eksentersliping luft sander
Rustfjerningsmiddel
Klarlakk
Air pistol
1953 Chevy Stepside bed kit
Montering hardware kit og bed avstandsstykker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sengen fra lastebilen ved å finne og fjerne bed-til-frame bolter . Vær oppmerksom på tilstanden til de tre avstandsstykker som støtter sengen. Kjøpe erstatninger hvis det er nødvendig. Skjær boltene som holder sengen styrene til metall stropper under med en bajonettsag og bank dem opp gjennom platene med en hammer. Trekk boltene ut på toppen for hånd, eller bruke en tang for gjenstridige bolter.
2

Løft seng fra lastebilen. Unbolt de to hjørnene av terskelen bak baren fra sine posisjoner på bunnen av bakre seng stake lommer med en slagbormaskin. Skjær boltene som holder sengen styrene til terskel med bajonettsag.
3

Fjern boltene i hjørnene av sengen, mellom frontpanelet og seng skinner på hver side, for å fullføre demontering. Sand bitene av sengen for å fjerne gammel maling og rust. Bruk metalloksid sandpapir på en tilfeldig bane luft sander for best resultat.
4

Spray et lag med rust inhibitor --- to til tre strøk med maling, avhengig av farge og produsentens anbefalinger --- og klarlakk på sengen deler med en luftkanon. Mikse maling og utførelser ifølge etiketten instruksjonene for best resultat og la etiketten anbefalte tørketider mellom strøk. Påfør malingen med jevn, brushlike bevegelser, holde pistolen bevegelse for å unngå pooling, noe som fører til løyper og drypper i finish. Tillat mål å kurere helt før du monterer sengen.
5

Sett på sidene bed rails til endene av fronten seng panel med sengen foran hardware kit følger med Chevy seng kit. Bruk slagbormaskin for å stramme boltene. Installere terskelen bak baren, feste det med innrykket sekskantbolter, utstyrt med ny seng kits, eller gjenbruke originalene. Stram boltene med slagbormaskin.
6

Monter kantbordene, fra Chevy seng kit, under vinkelen trim på sidene av sengen. På en Stepside, disse vil være en langt stykke, fra baksiden av førerhuset, til terskelen bak bar. Monter enden av platene inn i den åpne kanal på den fremre side av karmen bar. Monter en bolt gjennom hvert hull i vinkellist og i terskelen bak bar. Monter en skive og mutter på hver bolt, forlater dem løs for justering.
7

Monter de resterende styrene, med bolt strimler mellom dem, inn i sengen. Plasser bolt strimler med sine slått ned kanter i sporene langs de lange kantene av styrene. Løft sengen opp på bilen og passer avstandsstykkene på plass ved hver seng å ramme bolt. Tråd sengen å ramme bolter gjennom hullene, passe hver med en skive og mutter og stram dem med slagbormaskin.
8

Monter en bolt gjennom hvert hull i hver bolt stripe, de tres gjennom hullene i rammen stropper under. Monter en skive og mutter på hver bolt. Når alle boltene er på plass, skru dem med slagbormaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144255.html

Previous:
Next:

Trucks