Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Pickup

Å vite hvordan man skal taue en pickup kan vise seg å være en viktig ferdighet i løpet av uvær eller etter en mindre bilulykke. Du har kanskje å redde en venn eller et familiemedlem under en storm og kan ta umiddelbar handling. Tauing en pickup selv er enkelt hvis du har en bil med en høy nok slepekapasitet for jobben. En større slep kjøretøy kan være nødvendig for tauing tyngre lastebiler. Du trenger
Tow dolly
Towing kjeder
Kjøretøy med stikk
Vis flere instruksjoner
en

Finn en lastebil holdbar nok til å bergingsbil din. En slep dolly er det beste alternativet som det ikke bør legge så mye vekt som en full størrelse trailer.
2

gjennomgang maksimumsbeløpet din stikk kan trekke å sikre at du har riktig slepekapasitet. Ta summen av lastebil vekt og slepet dolly du skal bruke for å beregne antall.
3

Trekk lastebil på slep dolly. Juster hjulene, og deretter gradvis lede forhjulene fremover til lastebilens vekt er jevnt fordelt. Trykk på nødlys-knappen på pickup som blir slept.
4

Sele lastebilen ved hjelp av tauing kjedene. Heavy duty kjedene vil bidra til at forbindelsen holder mens tauing. Pakk kjedet rundt lastebilens dekk og langs bunnen av kjøretøyet.
5

Slå av nødbremsen og begynner å bevege bergingsbil. Bevege seg sakte til å begynne med å sørge for at pickup ble tauet er sikkert og det kan trekkes en sikker måte. Bo utenfor trafikkerte veier og opprettholde et moderat tempo. Juster for bredere svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144253.html

Previous:
Next:

Trucks